Poznati Hrvati otkrili su nam svoje božićne želje: Svi su složni u jednom

Foto: Index/Instagram/Facebook/Press

BOŽIĆ je mnogima najdraži blagdan kada su svi voljeni na okupu, fino se jede i dariva. No na stranu pokloni, jer što smo stariji mnogima je na prvom mjestu zdravlje. Pitali smo i brojna domaća lica koje su njihove želje za Božić i što si žele ispod bora ove godine. Svi su na kraju složni u jednom - žele puno ljubavi i zdravlja.

"Možda su to već neke otrcane fraze, no meni je jednostavno drago da sam doma sa svojim. Jedno drugima zapravo poklanjamo vrijeme, vrijeme je danas najvrijednije tako da volim poklanjati svoje vrijeme ljudima koje volim, kao i da meni poklanjaju vrijeme. A što se tiče poklona, to su uvijek sitnice, volim praktične stvari", otkrila nam je skijašica Janica Kostelić.



 I TV voditeljica Ecija Ivušić ima skromne želje: "Nemam neku naviku kupovati svojim bliskim ljudima poklone za Božić, to uvijek bude neki mali znak pažnje... Za Božić samo volim dobru atmosferu i blagdanski ugođaj".

Naš poznati komičar Željko Pervan složio bi se s njima. "Želim da moja obitelj i ja budemo zajedno, to uvijek želim", otkrio nam je.

"Za mene je Božić jako važan blagdan jer tih dana je cijela obitelj na okupu. Često putujemo pa i nemamo baš puno vremena biti zajedno, a ovo su dani kada se družimo, zajedno kitimo bor, uz puno smijeha i veselja i naravno mamine fine kolače. Ono što ja želim nije materijalne prirode, zdravlje za svog sina i da bude sretan, uspjeh i dobro zdravlje svojoj obitelji", rekla nam je i violončelistica Ana Rucner. 

Božićne pripreme su večeras lagano započele🙂Laka vam noć od srca❤️

Posted by Ana Rucner on Monday, December 21, 2015


Malo se smiriti želi i pjevačica Maja Šuput, a liječnici su joj savjetovali dobar odmor.

"Želim si samo zdravlje jer sam ove godine malo pretjerala, doktori su rekli da moram malo stati na loptu, tako da ću usporiti. Malo ću više koordinirati spavanje, svoja putovanja i izlaske. Želim si da se zaljubim i to je to. Zdravlje svojima i sebi, možda da imam više vremena za prijatelje i ne treba mi ništa više", rekla nam je Maja.


I pjevačica Nives Celzijus poželjela je novog muškarca u životu. "Budući da sam već dosta vremena slobodna i sama, prijateljice me zezaju da će mi pod borom ostaviti jednog zgodnog frajera s mašnicom na poklon, pa eto, ako ima koji dobrovoljac, nek se javi da im olakša posao jer moji kriteriji su, kažu frendice, jako izbirljivi", priznala nam je.


Zato je ove godine sreću u ljubavi našla pjevačica Jelena Rozga. "Stvarno ne znam što bi pod borom poželjela, ove godine imat ću miran Božić okružena s puno ljubavi i pažnjom, bit će to Božić s ljubavi, to je sve što mi treba", otkrila nam je zaljubljena Jelena.


Zaposlen je ove godine bio pjevač Damir Kedžo, zato za blagdane želi samo malo odmora. "Za Božić ispod bora ne želim ništa osim malo slobodnog vremena. To je nažalost i najskuplji poklon trenutno", priznao nam je Damir. 

LaVie Photo Studio

Posted by Damir Kedžo on Thursday, May 28, 2015


Ni Minea nema nekih velikih želja. "Puno mi se toga lijepoga dogodilo kroz godinu koja je na izmaku. Uz glazbu osjetila sam novu ljubav prema voditeljskom poslu i to me trenutno jako veseli. Zahvalna sam na toj prilici koju su mi pružili. Mogu  svima nama poželjeti zdravlje, jer dalje sve dolazi samo po sebi", rekla je Minea za Index. 

󾠣 za moje najdraže! 󾌵

Posted by Minea - Official Fan Club on Monday, December 14, 2015


Dizajnerica Matija Vuica uvijek je pozitivna, tako i kada su božićne želje u pitanju. "Ja si želim da budem ista kakva sam bila do sada, vesela, pozitivna, dobro namjerna, humanitarna koliko mogu biti i koliko moje mogućnosti to dozvoljavaju i koliko stignem... ne želim si ništa više od toga. Bog mi je dao sve što imam, ljubavi imam dovoljno, posla dovoljno, prijatelja dovoljno, iako ih nikad nije naodmet još. To je sve što želim", kaže Matija. 


I dečki iz benda "Lines and Colours" želi samo lijepe stvari: "Što si i svaka osoba želi, a to je da provede vrijeme sa svojom obitelji i najmilijima te da svi budu na okupu, da prevlada sreća i ljubav nad sjetom i tugom te da se stvori više međusobnog razumijevanja i postovanja među ljudima... i neka se ostvare svi snovi zacrtani za 2016".

"Ja sam 'dosadna' kad su želje u pitanju. Ja želim samo zdravlje, sve ostalo mogu postići i sama", poručila je Nina Badrić. 

''Smijeh je ono što nam treba. Budale kukaju, jer ne znaju da je kukanje zanimanje prokletih. Osmijeh na lice. On liječi sve, koliko god da je teško.'' <3

Posted by Nina Badrić on Tuesday, December 22, 2015


TV voditeljica Josipa Pavičić za Božić je poželjela zdravlje, mir i unutarnje zadovoljstvo: "Mislim da je to dovoljno".

I pjevačica Pamela Ramljak bila je prilično zaposlena ove godine, a njoj je svake godine Božić posebano drag jer joj je na Badnjak rođendan. "Uvijek dobijem nešto veće na poklom, no ove godine stvarno ne želim ništa, već samo zdravlje svojih najbližih. Kako sam starija, i kako smo ispunjeni poslom a vrijeme jako brzo prolazi, molim Boga samo da mi roditelji požive dugo, bar kako su i njihovi roditelji", rekla je Pamela za Index.


Nešto lijepo spod bora si želi i Andreja Andrassy, kolumnistica Indexa i spisateljica koja je ove godine izdala i svoju prvu knjigu. "Želim svima mir, sreću, ljubav i dobro", poručila je Andreja. A dobre želje uz svoje najdraže poželjeli su i Boris Đurđević iz Colonije i njegova supruga Valerija.

Uz tako dobre želje sa svih strana, tko bi i poželio išta drugo. Sretan vam Božić!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.