Poznati DJ pronađen mrtav ni mjesec dana otkako je optužen da je silovao DJ-icu

Foto: Instagram

POZNATI DJ i glazbeni producent Erick Morillo umro je s 49 godina, ni mjesec dana otkako je uhićen zbog sumnje na seksualni napad.

Morillo je pronađen mrtav u svom domu u Miami Beachu u ponedjeljak ujutro. Pronašli su ga policajci koji su izašli na teren nakon dojave.

Okolnosti smrti DJ-a zasad nisu poznate, a vlasti ističu da je istraga u preliminarnoj fazi.

Kolumbijsko-američki glazbenik proslavio se u '90-ima dance hitom I Like To Move It koji je objavio pod umjetničkim imenom Reel 2 Real. Osvojio je nagrade Best House DJ i Best International DJ.

Prije manje od četiri tjedna uhićen je nakon što je test utvrdio da je na žrtvi silovanja pronađena njegova DNK. Negirao je da je silovao kolegicu DJ-icu. Sam se predao policiji, a pušten je iz pritvora uz jamčevinu.

Napad za koji je optužen navodno se dogodio 2019. na zabavi koju je on organizirao. Policija je objavila da su nakon zabave Morillo, žrtva i još jedna osoba otišli do njegove kuće. Žrtva je policiji rekla da je on želio seks, ali ona ga je odbila. Kako je ispričala, kod njega je došla Uberom, a u jednom trenu se presvukla u badić kako bi se okupala. Kad je počeo nasrtati na nju, presvukla se. Kad joj se ispričao, odlučila je prespavati u kući, sama.

Kad se probudila, bila je gola, a Morillo je stajao pored kreveta, također gol. Osjetila je bol i nazvala je 911 kako bi prijavila silovanje. Medicinsko osoblje ju je pregledalo, a test je pokazao da je na njoj pronađena njegova DNK, izvijestila je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.