Potvrđeno: Metallica će u svibnju održati koncert na zagrebačkom Hipodromu

DANAS je u restoranu Black Rock održana konferencija za novinare povodom dolaska najvećeg metal benda svih vremena, Metallice, u Hrvatsku. Naime, nakon što je prošli tjedan u medije izašla informacija da Metallica dolazi u Zagreb, sada su glavni organizatori, Lupa promotion, i službeno potvrdili da će se njihov dugoočekivani i prvi koncert u Hrvatskoj održati 16. svibnja na zagrebačkom Hipodromu.

Popularni bend obećao je dva sata vrhunske zabave u kojima će svirati svoje najveće hitove te najavio dvije, zasad nepoznate, predgrupe iz L.A. koje će dovesti sa sobom. Svoje mjestu na zagrebačkom Hipodromu moći će naći 20 tisuća fanova s obzirom da je broj ulaznica ograničen.

Karte za Metallicu u prodaju će biti puštene u petak, 18. prosinca, na svim prodajnim mjestima Ticketproa, dok će članovi Fan Cluba imati čast kupiti ulaznice dva dana ranije na stranici www.metclub.com. Cijene za koncert su sljedeće: 3 tisuće mjesta Fan Pit - 360 kuna, 16 i pol tisuća stajaćih mjesta - 300 kuna te 500 ulaznica za tribine prodavat će se po cijeni od 450 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.