Posljednji intervju Nede Arnerić: Imala je jednu želju i htjela napustiti Srbiju

Screenshot: Blic TV

NEDA ARNERIĆ u studenom prošle godine dala je intervju za srpski magazin Hello! u kojem je progovorila o želji da napusti Srbiju.

"Učila sam strani jezik pod stare dane, onaj najteži. Uspješno sam savladala njemački, imam i certifikat. Izvjesnije je da se preselim u Austriju gdje imam mali stan u Alpima. Kako godine prolaze i kako se polako opuštam u mirovini, sebe sve više vidim u tim krajevima", rekla je tad Neda.

Osim toga, planirala je i otići u Indiju.

"Indija mi je oduvijek bila inspirativna, budizam blizak... Međutim, moj muž nikada nije želio ići na tu stranu svijeta. Govorio je: 'Dosta mi je moje sirotinje, neću da gledam tuđu.' Nedavno sam, poslije duže pauze, ponovo krenula na satove joge, gdje sam i čula za mogućnost odlaska u Indiju. Pitala sam mogu li se pridružiti, odgovorili su mi: 'Naravno, ali ide se u jedan ašram, gdje se vodi strog asketski život. Jesi li spremna na to?' Vjerujem da mogu izdržati deset dana u rigoroznim uvjetima i unaprijed se radujem novom iskustvu. Sigurna sam da će mi biti zanimljivo, a tko zna, možda naučim i meditirati", veselila se glumica.

Priznala je i da čitav život ima jednu veliku želju.

"Cijeli život željela sam skakati padobranom, ali nisu se namjestile kockice. Probala sam surfati i nisam se baš proslavila. Pomislila sam: 'Ako nisam uspjela isprve, neću to nikad ni savladati' i odustala. Maštala sam da se popnem na Himalaje, željela sam se baviti alpinizmom. Privlačili su me ekstremni sportovi, ali to će ostati za neki drugi život, ako se desi. A možda se i desi, o tome ništa ne znamo", zaključila je.

Neda Arnerić preminula je u 67. godini u svom stanu u Beogradu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.