Poruka političara i crkvenjaka Hrvatima može se sažeti u dvije riječi - jebite se!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

MINISTAR zdravstva najavljuje da će crkva, za razliku od medicinskih stručnjaka, igrati važnu, ako ne i presudnu ulogu, u novom zakonu o pobačaju, spolnosti i masturbiranju. To je razumljivo i logično kad se zna da nema tog oblika seksualne aktivnosti koju crkveni oci ne upražnjavaju te je njihovo znanje po navedenim pitanjima dragocjeno. Evo koja će poglavlja iz Biblije biti implementirana u zakon Republike Hrvatske.

Ako muškarac uhvati svoju ženu kako masturbira nek joj slomi ruku. Ako žena radosno hoda ulicom, a nema djece niti je u vezi, pretpostavit će se da je to stanje svijesti postigla masturbiranjem. Ako žena ne može dokazati da njeno zadovoljstvo nije potaknuto grešnim radnjama, bit će kažnjena razgovorom s don Stojićem koji će svojim prisustvom ženi zgaditi seks do daljnjega. Žena kojoj ne pomogne don Stojić bit će upućena u psihijatrijsku ustanovu jer je masturbiranje opasno po mentalno zdravlje žene te ga je bolje spriječiti negoli liječiti. Zakonom je propisano da masturbirati mogu samo muškarci i to u one dane kad su žene nečiste. U pripremi je i novi nacrt zakona o ljubljenju na javnom mjestu, a propisuje kamenovanje žene na mjestu poljupca. Ako u blizini nema kamenja, ženu se može udariti drvenom krunicom, molitvenikom ili šta već imate pri ruci. Najbolje je ako ženu istuče žena, a muškarci neka ih snimaju mobitelom za opomenu budućim generacijama. Muškarca koji poljubi ženu treba hitnom intervencijom odvesti u najbližu gostionicu te ga napiti da lakše prevlada trenutak slabosti. Ako je muškarac uravnotežena ličnost, ubrzo će shvatiti da nije život jedna žena. Najbolje bi bilo da takav muškarac poljubi don Stojića jer bi mu on pružio trenutno iscjeljenje.

Zakonom je propisano da žene mlađe od sedamdeset godina nemaju pravo na pobačaj osim ako se ne radi o ženama koje zanesu sa svećenikom. U slučaju da trudnica počini prijestup, napravit će joj se novo dijete. Zbog nedostatka kvalificiranog osoblja pobačaj će raditi mesari s dugogodišnjim iskustvom. Pobaciti smije žena starija od 75 godina. Država se obvezuje svakoj rodilji starijoj od 70 godina osigurati stan i hranu, odnosno djetetu besplatan vrtić, a majci besplatan boravak u staračkom domu

Ako na nekog padne urok, oboljeli se treba javiti najbližem Domu zdravlja u Zagvozdu. Doktor Kujundžić će procijeniti koliko je polomljena psiha onoga na koga je urok pao, a stručno osoblje, odnosno egzorcisti, će preuzeti daljnji nadzor nad pacijentom. Zakon o bacanju uroka dozvoljava bacanje istih na otvorenim ili javnim prostorima kao što su mise i organizirani prosvjedi. Nakon što je uspješno smanjio liste čekanja za mamografiju i ultrazvuk te se na području Dalmacije više ne može upisati za pregled prije 2056 godine, ministar zdravstva predlaže uvođenje obaveznog umetanja implantanata u ženske grudi. Veličina silikonskih umetaka ovisit će o željama muža pojedine žene, a zakonom će biti propisana i minimalna veličina implantanata. Don Stojić smatra da je svakoj ženi potrebno raditi na sebi te podržava nastojanja muškaraca da ženu učine širokogrudnijom i samim tim duhovnijom. Putni trošak do najbliže bolnice u Zagvozdu snosit će HZZO, a ako u Vašem mjestu boravka nema autobusne linije za Zagvozd, nemojte klonuti duhom.Klonite tijelom.

Muškarci neka ostave ženu koja se s vremenom istrošila od upotrebe. Neka se riješe i žene koja ne može imati djecu. Istrošenu ženu muškarac može odložiti ispred zgrade kao glomazni otpad, a one s implantantima treba odložiti u kontejner s plastikom. Žene ne smiju ostaviti muškarca s kojim su u braku jer će po novom prijedlogu zakona ostati bez posla, primanja i dostojanstva.

To su najvažnije smjernice novog zakona, ali na ključna pitanja još uvijek nema odgovora.

Da li život počinje foteljom? Ako je plod (rada) HDZ-a degeneričan, treba li ga se riješiti ili Bog upravo takve posebno voli? Ima li silovani narod pravo na abortus vlade?

Molitvene grupe okupljat će se svaki dan pred vratima Sabora i moliti za duše onih koji čine grijeh.
Poruka koju političari i crkveni dušobrižnici šalju Hrvatima više nije samo njihov osobni stav spram vlastitog naroda, već i zakonski regulirana "briga" sažeta u dvije riječi---jebite se!

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Dadu Batinić i Dadin kanoćal, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Dada Batinić i Dadin Kanoćal.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.