Porin ili Porn? Nastala rasprava oko loga ovogodišnjeg Porina

Foto: Facebook

NOMINACIJE za ovogodišnju nagradu Porin objavljene su u srijedu, a dok se čeka drugi krug glasanja i proglašenje pobjednika, mnogi se zabavljaju time kako izgleda službeni logo Porina.

Naime, na Redditu se razvila ogromna rasprava oko toga što piše na logu jer neki tvrde da ne piše Porin, već Porn. Razlog je to što se na proglašenju nominiranih na projekciji mogao vidjeti logo u kojem nema točke na "i", a isti je takav logo i na službenim stranicama Porina u članku o početku prvog kruga glasanja.

Porin ili Porn?

Na Redditu je mnoštvo korisnika uvjereno da na logu piše Porn i nanizalo se dosta uglavnom šaljivih komentara. Izdvojit ćemo neke od njih.

"Katastrofa, dizajnerima uručiti otkaz. Fail u rangu novog KIA logotipa", "Osim što piše Porn", "Još ima i sise na slovima p i o", "I n izgleda kao opušteni penis iz profila", "Ja pročitao počinje glasanje za Porn. Stavim naočale da vidim što piše i onda skužim da je Porin", "Ja glasam za amateur/homemade", neki su od komentara.

A u anketi ispod nam recite što vidite, Porin ili Porn.

 

Inače, drugi logo Porina, koji se također može vidjeti na njihovim društvenim mrežama i na stranici, ima točku na "i" te izgleda ovako:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.