Popriličan neuspjeh: Otkriveno koje je mjesto Roko zauzeo na Eurosongu

Screenshot: YouTube

NAKON što je Eurosong došao svom kraju, otkriveno je kako je točno prošao naš predstavnik Roko Blažević.

Roko je nastupio u drugoj polufinalnoj večeri, ali nije uspio ući među deset zemalja s najviše glasova. Umjesto toga završio je kao 14. od 18 izvođača te večeri. Ukupno je dobio 64 boda, 38 od žirija i 26 od publike. Iza nas su ostali samo predstavnici Latvije, Armenije, Austrije i Irske.

Deset bodova dala nam je Sjeverna Makedonija, osam Austrija, pet Švicarska, tri Rusija, Njemačka i Albanija, dva Armenija i po jedan Malta, Azerbajdžan, Latvija i Švedska.

U ukupnom poretku od 41 sudionika, Roko je zauzeo 34. mjesto.

Njegov mentor i autor pjesme "The Dream" Jacques Houdek nije razočaran.

 Dragi ljudi, hvala vam svima na podršci i vjeri. Mi smo svi dobro. Naravno, razočarani smo i tužni baš kao i vi, ali smo zajedno, složni kao i do sada. I u pobjedi i u 'porazu' - ne damo se!!!' Ponosan sam. Na ovaj nastup večeras, na naš mali 'the dream team', na hrvatsku delegaciju koja se lavovski borila, na izvođačku i autorsku ekipu pjesme 'The dream', na sve naše anđele kreativce koji su nam pomogli da ovaj koncept ostvarimo i da realiziramo ESC nastup na najvišem produkcijskom nivou. Najviše ipak, ponosan sam na našeg malog - velikog Roka, koji je cijelo ovo vrijeme boje naše Hrvatske branio iskonskim talentom, umjetnički zaneseno te iznad svega predano, profesionalno i iskreno", napisao je u subotu na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.