Otkriveno zašto je muškarac pucao na Denise Richards i njezinog supruga?

Foto: Instagram

DENISE RICHARDS i njezin suprug Aaron Phypers doživjeli su incident dok su u ponedjeljak iz svoga doma u Los Angelesu putovali prema studiju u kojem glumica snima novi film. Tada je na njihovo vozilo zapucao muškarac koji se vozio iza njih i to zbog toga što su sporo vozili i tražili parkirno mjesto, piše TMZ.

Phypers je puštao uznemirenog vozača da prođe, ali ovaj je navodno vikao na njih dok se autom pokušavao progurati autom ispred njih. Tada je pomahnitali vozač navodno izvukao oružje i pucao na vozilo u kojem su bili Richards i Phypers te im je pogodio stražnji dio automobila s vozačeve strane. TMZ je dobio fotografiju rupe od metka na njihovom automobilu.

Na svu sreću, nitko nije ozlijeđen, ali je Richards, kako tvrdi TMZ, bila podosta uznemirena i histerično je plakala na setu svog novog filma Pali Anđeli: Ratnici mira. Isti medij prenosi kako je netko sa seta tada nazvao 911, a uz glumicu je na setu do kraja 12-satnog snimanja bio njezin suprug.

Policija ništa ne zna

Podsjetimo, prema ranijim napisima NBC-ja, policijska uprava Los Angelesa, koja je nadležna za područje studija, rekla je da nema evidenciju o takvoj prijavi i da u tijeku nije nikakva istraga.

"U ovom trenutku čak ne znamo ni gdje se to dogodilo", rekla je policajka Melissa Podany. Glasnogovornik kalifornijske policijske patrole koja obrađuje pozive na  911 s autocesta i blizu njih rekao je da nije mogao pronaći zapis o takvoj prijavi. Glasnogovornik odjela šerifa okruga Los Angeles, čiji zamjenici obilaze to područje, uključujući željezničke i autobusne linije javnog prijevoza, rekao je isto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.