Poduzetna Iva Majoli sa suprugom otvorila još jedan japanski restoran

NAKON što su otvorili japanski restoran u samom centru Zagreba, u neboderu na Trgu bana Jelačića, Iva Majoli i njezin suprug Stipe Marić proširili su svoje korijene i uz obalu. Drugi japanski restoran "Sora" u vlasništvu poznatog para otvoren je i na Hvaru. Nalazi se odmah uz obalu u sklopu hotela Riva na samoj hvarskoj rivi.

Na otvaranju skupocjenog restorana, gdje će si ručak ili večeru moći priuštiti samo oni malo dubljeg džepa, našla se hrvatska elita, ali i nekoliko gostiju iz inozemstva. Najviše pažnje osim oduševljenih vlasnika su plijenili nedavni povratnici Goran Ivanišević i njegova supruga Tanja Dragović koja je blistala u crnoj satenskoj haljini.

Japanske delicije kušao je i glumac Arman Assante


Osim Gorana i Tanje, na otvaranju su se pojavili bivši košarkaš Dino Rađa sa suprugom Viktorijom Džonlić, također bliski prijatelji Ive i Stipe, zatim violončelistica Ana Rucner, književnica Lana Biondić, glasnogovornica Sunčanog Hvara Ana Đeldum te direktor Sunčanog Hvara Jacques Bourgeois.

Japanske delicije kušao je i glumac Arman Assante koji je u Hrvatsku došao kao gost drugog Supetarskog Super filmskog festivala na Braču. Odsjeo je kod poznatog hrvatskog redatelja Jakova Sedlara koji je također bio prisutan na sinoćnjem svečanom otvaranju baš kao i američki tajkun Marion Duzich.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.