Počela je glumiti u Princu iz Bel Aira s 11 godina, evo kako izgleda s 40

Foto: Press

SJEĆATE li se Ashley Banks iz Princa iz Bel Aira? Tatyanu Ali popularni sitcom u kojem je počela glumiti nećakinju Willa Smitha sa samo 11 godina je proslavio, a i do današnjeg dana ljudi je najviše pamte po toj ulozi.

Tatyana Ali počela je pjevati sa samo četiri godine, kad je već iskusila kako izgleda slava nakon što je mamu nagovorila da je odvede na audiciju Ulice Sezam. Nakon toga glumila je u brojnim produkcijama u New Yorku, a s 11 godina s obitelji se preselila u Los Angeles kako bi imala više glumačkih prilika.

Ubrzo nakon toga dobila je ulogu u Princu iz Bel Aira, tijekom kojeg je u nekoliko epizoda i zapjevala. To je toliko impresioniralo Willa Smitha da ju je nagovorio da se profesionalno počne baviti glazbom.

Embed from Getty Images

Do danas je izdala već nekoliko albuma, a radi i na novom. Osim toga, 2002. godine diplomirala je antropologiju na Harvardu. Naravno, i dalje glumi u raznim filmovima i serijama, iako komercijalni uspjeh Princa iz Bel Aira zasad nije ponovila.

40-godišnjakinja je i već tri godine u braku. Udala se u srpnju 2016. godine za sveučilišnog profesora Stanforada Vaughna Rapsberryja, a vrlo brzo rodio im se i sinčić Edward Aszard Rasberry. 

Ranije ove godine Tatyana je objavila kako je ponovo trudna, a uskoro bi trebala stići i nova prinova. 

Sve to dijeli i s fanovima na Instagramu, a prati je više od pola milijuna ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.