Plesačica Siena prije nastupa plakala pa koreografijom digla žiri na noge

Screenshot: Nova TV

SIENA UREMOVIĆ oduševila je koreografijom uz priču o Babarogi.

Nakon njenog nastupa svi članovi žirija su ustali i zapljeskali joj.

"Hvala što si nam otvorila prozor u plesni svijet na svjetskoj razini. Posebno mi se sviđa što si uspjela utkati hrvatsku bajku u svoj ples. Vidi se da domoljublje tinja u tebi, sigurna sam da će tata biti ponosan", rekla je Martina.

"Ako Babaroge izgledaju tako, ja sam spreman svaki dan imati noćne more", rekao je Bilman. "Ti se natječeš u Supertalentu, a mi se natječemo u komplimentima tebi", zaključio je Janko i poručio Sieni da je nevjerojatna.

Oduševila i Sofiju Vergaru

"Čim sam stala na pozornicu, samo se nešto prebacilo. Osjećam da mogu letjeti, raditi bilo što, bila sam u šoku zbog komentara, samo sam htjela svima pokazati što radim. Plan je bio da cijela moja obitelj dođe u Zagreb, ali okolnosti nisu bile takve. Tata je kod kuće i rastanak u zračnoj luci je bio jako emotivan, odradit ću ja ovaj nastup za njega, znam da bi bio ponosan na mene'', rekla je Siena kroz suze prije nastupa u polufinalu.

Siena je ranije oduševila i u showu America's Got Talent gdje je zadivila glumicu Sofiju Vergaru koja je njezin nastup podijelila na društvenim mrežama.

S 9 godina se počela natjecati i na izborima ljepote gdje je dosad osvojila oko 500 tijara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.