Tatjana Jurić, Lana Banely, Jelena Perčin i Marko Tolja u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama

KREĆE nova sezona popularnog showa Ples sa zvijezdama, a HTV je na današnjoj konferenciji za medije otkrio ovosezonske adute. Svojim će plesnim vještinama publiku i žiri pokušati osvojiti: lijepe voditeljice Tatjana Jurić i Lana Banely, glumica Jelena Perčin, pjevač Marko Tolja i operna pjevačica Martina Tomčić (koje smo dosad imali prilike gledati u showu Zvijezde pjevaju), poznati pisac Hrvoje Šalković te glazbenici Miro Ungar i Denis Ahmetašević iz Soul Fingersa.

Pod stručnim vodstvom i prateći instrukcije svojih učitelja, profesionalnih plesača poznatih iz prošlih sezona, zvijezde su već odradila prvi trening, koji ih je prilično dotukao, ali ne i posve obeshrabrio. Marko Tolja pati od gadnih bolova u mišićima i pita se što mu je uopće to trebalo.

"Barem ćemo imati najljepše oči, pa ćemo se probati izvući na tu kartu"

"Što je meni ovo trebalo. Ali volim izazove, pa sam odlučio da dobijem besplatnu školu plesa. Jučer smo prvi trening imali i bilo je užasno teško. Sve što ti dođe da bi prirodno napravio, je apsolutno krivo. Svaki me mišić boli, koristio sam neke koji se inače ni u čemu ne koriste. Već nakon prvog treninga se divim plesačima, a što će tek biti kad počnem više trenirati, Mislim da ću imati problema s hodanjem, a kamo li s plesanjem", rekao nam je pjevač. Marka će u showu pokušati naučiti plesati Ana Herceg. "Barem ćemo imati najljepše oči, pa ćemo se probati izvući na tu kartu", smije se Marko i hvali svoju partnericu, koju od ranije poznaje.



Za sebe kaže da je dobar učenik. "Dam da me se pouči. Tri godine sam ja bio mentor, tako da mi je ovo sad zanimljivo. Nećemo ići na pobjedu, sigurno ćemo igrati na simpatičnost, jer ples mi baš neće biti jača strana. Idemo se zafrkavati, bez nekih velikih ambicija, samo da se dobro zabavimo, a hoćemo, jer je baš dobra ekipa. Inače pucam na pobjedu, ali kad je moja struka u pitanju, a ovo je van svega što radim. Ovo je izlet. A prije prvog showa će mi sigurno biti trema, baš zbog toga. Kad pjevam, nikad je nemam, siguran sam u to što radim, a u ovo apsolutno nisam. Makar, imamo mjesec dana pa ću i naučiti valjda nešto", misli Marko.



"Kao bivša sportašica sam poslušna, sve na zapovijed, tu sam da šutim, slušam i da učim"

Lana Banely se brine hoće li se pokazati dovoljno dobrom da se može mjeriti s bivšim zvijezdama s kojima je u prošlim sezonama plesao njezi partner Damir Horvatinčić. "Prije je imao odlične partnerice, s Nerom je pobijedio, Iva Šulentić je bila fenomenalna, sad ni ja ne smijem razočarati", rekla nam je Lana, koja se tješi činjenicom da su i ostale zvijezde jednaki amateri kao i ona. "Ako im je vjerovati, nitko se ne može sastaviti s nogama, a i meni je tako prošao prvi trening. Ipak sam ja dijete odraslo u borbi i na takvim terenima, ali ovo će mi biti zadovoljstvo. A ako vidim da sam nešto odradila dobro, bit će mi drago", kaže voditeljica, koja je nervozna i ima tremu već sada, dok je show još daleko. "Mislim da će mi se prije prvog nastupa noge odrezati. Već mi se sad, kad pomislim na to, tresu noge, ali pokušat ću to sakriti", kaže. Čini se da je Lana učenica kakvu se samo poželjeti može. "Vjerujem u red, rad i disciplinu. Kao bivša sportašica sam poslušna, sve na zapovijed, tu sam da šutim, slušam i da učim". Lana ranije nije imala puno doticaja s plesom. "S plesom sam se susretala jedinu u izlascima, ono, ruke u zrak i to je to, a ovo je ipak puno teže".

Jedan od natjecatelja je i Denis Ahmetašević iz Soul Fingersa, koji se šali da su ga u cijelu priču gurnuli dečki iz benda. "Ma jednostavno sam dobio ponudu, pa sam želio vidjeti kako je. Imao sam prvi trening, bilo je šokantno, jako puno novosti. Ali Mirjana je super, tako da sam zadovoljan. Ne znam hoćemo li ići na pobjedu. Ne kažem da se ne volim boriti, ali tu je prije svega važna zabava", rekao nam je Denis. A zabava za sve ljubitelje plesa, ili barem za sve one koji vole gledati poznate kako se muče s usvajanjem novih vještina, kreće uskoro, 29. listopada u uobičajenom večernjem terminu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.