"Plaćenici 2" snimljeni za tinejdžersku publiku - jer je Chuck Norris to tražio!

NASTAVAK akcijskog hita "Plaćenici" ("The Expendables") Sylvestera Stallonea nosit će oznaku "PG-13", što bi značilo da je prilagođen za tinejdžersku publiku, i to zato što je Chuck Norris to zatražio!

Naime, kako prenose američki mediji, Chuck Norris upravo je time uvjetovao svoje sudjelovanje u filmu koji vrvi akcijskim zvijezdama i u kojem uz njega i Sylvestera Stallonea glume i Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Jet Li, Liam Hemsworth, Jason Statham i brojni drugi. U filmu se pojavljuje čak i teniska zvijezda Novak Đoković.

"U scenariju za `Plaćenike 2` je bilo puno vulgarnosti i zato mnogi mladi ne bi mogli gledati film. A ja ne glumim u takvim filmovima. Zato sam im rekao da neću glumiti ne izbace li psovke i ostale vulgarnosti iz scenarija. Producenti su prihvatili moje uvjete tako da će film nositi oznaku PG-13", pohvalio se Chuck Norris.

Iako u nastavku "Plaćenika" neće biti psovanja i eksplicitnih scena nasilja, Sylvester Stallone je uvjeren kako film neće biti ništa lošiji od prvog dijela, koji je osvojio publiku: "Ne sudite unaprijed. Film je velik u svakom pogledu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.