Pjevačica iskopala mrtvog mačka i skuhala mu lubanju, fanovi zgroženi

Foto: Instagram

REPERICA Azealia Banks iskopala je svog mrtvog mačka Lucifera iz groba kako bi ga "vratila u život" dok su je zgroženi pratitelji obasipali negativnim reakcijama na Instagramu.

Kontroverzna glazbenica nerijetko zabrine fanove raznim ludorijama, a 29-godišnjakinja je jučer na Instagramu podijelila video, koji je brzo obrisan, u kojem ona i nepoznata osoba kopaju mačkov grob dok se čuje smijeh u pozadini.

"Mačak je u vreći", našalila se tijekom šokantne snimke, dok je izvlačila vreću u kojoj je navodno bilo mačje tijelo. Rekla je kako je željela životinju, koja je uginula prije tri mjeseca, "vratiti u život".

U uznemirujućem isječku potom je kuhala mačka u velikom loncu, a zatim mu je napravila "oltar". Na storyju je objavila i fotografiju ružičastog lonca u koji je smjestila, prema vlastitim riječima, mačju lubanju, bocu šampanjca i bočicu svog omiljenog parfema Chanel No. 5 te novčanicu od 100 dolara i raspelo.

"Nadam se da će joj netko pomoći jednoga dana...", pisali su njezini zgroženi pratitelji. "Trebala bi razgovarati sa psihologom", samo je jedna od sličnih reakcija.

U daljnjim objavama pjevačica se branila navodeći kako ljudi divljaju za lubanjama na Etsyju, a kad netko sam napravi taksidermiju, onda polude.

Nije prvi put da je Banks šokirala fanove. Prije nekoliko godina šokirala je internet objavivši snimku sobe pune krvi za "vračanje", a navodno ju je koristila za redovito žrtvovanje pilića.

Nakon brojnih negativnih reakcija, kritičarima je poručila da mogu poljubiti njezinu "vještičju guzicu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.