Pjevač koji je razočarao fanove Coachelle otkazao nastup drugog vikenda festivala

Foto: EPA

NAKON što je Frank Ocean prošlog tjedna svojim nastupom na Coachelli razočarao obožavatelje, objavljeno je da američki pjevač i reper neće nastupiti tijekom drugog vikenda festivala. Nastup je otkazao zbog ozljede noge, prenosi BBC.

"Ozlijedio je nogu na festivalskom terenu. Proteklog vikenda nije mogao izvesti namjeravani nastup, ali je ipak odlučio nastupiti pa je njegov nastup bio prilagođen. Prema savjetu liječnika, drugi vikend festivala Frank ne može nastupiti zbog uganuća lijeve noge", rekli su glazbenikovi predstavnici za strane medije.

Podsjećamo, Frank Ocean je bio najočekivaniji izvođač na ovogodišnjem glazbenom festivalu Coachella. Međutim, njegov nastup nije prošao onako kako su se obožavatelji i ostali posjetitelji nadali. 

@leonbrill Frank chose not to sing Chanel, among many other weird choices #frankocean #coachella ♬ original sound - Leon Brill

Frank je najprije kasnio, a potom je u dva navrata prepustio pozornicu drugima. Također, tijekom nastupa kao da se skrivao iza paravana, a naposljetku je završio koncert zbog policijskog sata. Mnogi su ovaj Frankov nastup opisali kao "najgori u cijeloj njegovog karijeri" i "uvredljiv za svakoga tko je obožavatelj".

>>Slavni pjevač razočarao posjetitelje Coachelle: "Nije se trudio ni otvarati usta"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.