Pitali smo vas kako se nagrađujete nakon čišćenja – evo 40 najboljih odgovora!

Foto: Press

SREDINOM travnja, čitatelji Indexa mogli su sudjelovati u nagradnom natječaju u suradnji s Viledom, gdje je glavna nagrada bila 5000kn i Vileda Turbo Mop Box. Sudionici su u komentarima morali odgovoriti na dva pitanja – koje tri površine savršeno čisti Vileda Turbo Mop te kako se nagrađuju nakon obavljanja kućanskih poslova. S mnogim komentarima smo se poistovjetili, a neki su nas nasmijali do suza. U nastavku donosimo 40 najboljih odgovora. 

Čišćenje je mnogo puta zamoran posao kojeg je teško započeti i još teže završiti ako nemamo motivacije i adekvatne alate. U prošlom smo članku već predstavili Vileda Turbo Mop koji svojim inovativnim mehanizmom za cijeđenje olakšava čišćenje. Umjesto ručnog skidanja, ispiranja i cijeđenja krpe tijekom brisanja poda, samo nogom stisnete pedalu i aktivirate vrtnju koja cijedi mop. 

Četiri čitatelja su ga osvojila u prije spomenutom nagradnom natječaju jer su znali da Vileda Turbo Mop savršeno čisti pločice, laminat i podove od tvrdog drva. Uz to su bili kreativni pri odgovaranju na drugo pitanje -  kako se nagraditi nakon obavljanja kućanskih poslova. Ipak, jedna je čitateljica bila najkreativnija pa je osvojila i 5000 kuna.  
Iako čisti prostor sam po sebi izaziva zadovoljstvo i ugodu, dobro je odrediti nagradu koja nas čeka nakon čišćenja kako bismo se dodatno motivirali i lakše započeli. Ako ne znate kako se nagraditi, evo 40 najboljih odgovora naših čitatelja: 

1. Pustim si pjesmu "Mercedes benz" od Janice Joplin i zapjevam. Štap mopa mi je naravno mikrofon, a ja sam velika zvijezda. 

2. Nakon čišćenja zabavim se puštajući stare hitove iz 90-ih, prije svega Coloniju. To svaki umor od čišćenja učini suvišnim i regenerira tijelo bolje od ičega.

3. Nakon čišćenja se, veoma ironično, obično nagradim kroasanom ili nečim prhkim, pa se moja nagrada nakon čišćenja često pretvori u još jednu rundu čišćenja... 

4. Obično se nagradim tako da se zabavljam sa svojim psom koji obožava sjesti na ocijeđeni Mop pa ga provozam po par krugova kroz kuhinju, blagovaonicu poput kružnog toka kroz stan❣ Stan je čist, a nas dvoje veseli

5. Nakon obavljanja kućanskih poslova najviše se volim počastiti burekom, kako bi bila u ravnoteži s izgubljenim kalorijama tijekom čišćenja. 

6. Ja sebe poslije čišćenja nagradim crnom kavom s par kapi limuna, noge umočim u toplu vodu s mirišljavom soli i pogledam "Potjeru" na televiziji. La vita è bella! :)

7. Nakon čišćenja uzmem "carpe diem" i zovem legice da pečemo slastice kod mene s preduvjetom da muževe prije toga istjeramo van iz kuće! Nakon toga same guštamo u slasticama koje smo napravile uz vino!

8. Počastim se kavicom, čipsom i opuštanjem u mirisnom stanu.

9. Nakon kućanskih poslova voljela bi se nagraditi sa spa i masažom ali kako ništa od toga razveseli me i što se ispružim u kadi i toploj vodi u koju stavim šaku morske soli da izvuče umor iz mene 

10. Nakon obavljanja kućanskih poslova uglavnom idem za ukućanima i upozoravam ih da ne mrve po podu, a onda skuham kavu i malo guštam u trenucima dok je još sve savršeno čisto. 

11. Na lice stavim hranjivu masku i pakung za kosu. Vileda čisti, a ja se zadovoljno divim njenoj brzini i čistom prostoru! Operem kosu, našminkam se i zračim...

12. Nakon obavljanja kućanskih poslova, volim se nagraditi hladnim tušem, nekom voćkom i epizodom omiljene serije u horizontali. 

13. Divim se učinjenom djelu. Pijuckam svježi sok od kupine ili višnje. Pod tušem pjevuši riječi pjesme Celine Dion. I will always love you 

14. Nagradim se pozivanjem prijatelja u čisti stan. A nakon druženja s njima opet se družim s Viledom

15. Nakon čišćenja se istuširam, odjenem pidžamu, legnem na bijeli kožni trosjed, uzmem mobitel u ruke, i,, surfam". Divan osjećaj, odmor u kući koja odiše čistoćom! 

16. Nakon čišćenja se obično nagradim "skokom" na najbližu sofu, čašom vina te ostatak dana glumim zadovoljnu macu na suncu.

17. Nagrađujem se čašom gin tonika dok ležim na kauču i gledam Prijatelje :)

18. Nakon čišćenja se opuštam tako što slažem da su me leđa ukočila pa me žena za nagradu izmasira, a i nagrada je što je puno tolerantnija neko vrijeme....odnosno do idućeg čišćenja.

19. Nagradim se finom čokoladicom, no kako s čokoladicama ne treba pretjerivati, tako ne pretjerujem ni sa čestim čišćenjem ;-)

20. Moj ritual nakon čišćenja je čaša crnog vina, pustim glazbu da nestane tišina. Podovima čistim plešem i sve mi je milina! :) 

21. Kad sve očistim, žena ako je zadovoljna pusti me na pivu s prijateljima...al s obzirom na Viledu rijetke su situacije kad propustim pivu s dečkima 

22. Moj omiljeni način nagrađivanja nakon kućanskih poslova je da sjednem u dnevnom na kauč i ližem sladoled dok gledam kako se polako suši pod.

23. Kad s Viledom očistim stan, postanem k'o pravi bonvivan. U lijepu si čašu natočim vino, u tanjur si serviram nešto jako fino, na kauču mekom si jastuke stavim i cijelim se tijelom i dušom izvalim ...

24. Nakon sto obavim kućanske poslove, otiđem se u sobu posvađat s muzem sto ih on nije napravio. Haha

25. Kada očistim neponovljivih 38 m2 stana - nagradim se pranjem suđa, kuhanjem ručka i napravim najfiniju kašicu bebi, a stariju kćer odvedem u kino. Ženi kupim nove cipele i kažem da je volim

26. Ja se volim nagraditi plesom dok čistim, a nakon čišćenja se obično nagradim epizodom (a možda i sezonom) neke dobre serije. Uz, naravno, sladoled.

27. Nagrada nakon obavljanja kućanskih poslova tipa čišćenja i brisanja je najčešće da sjednem na balkon uzmem sladoled, gledam i hvalim kako sam lijepo počistio jer iskreno nitko nikad to ne kaže.

28. Nakon čišćenja nagradom sebe i mačku slatkišima, ona mi se smjesti u krilo i prede dok gledamo, po tko zna koji put, sezone Prijatelja. Čista nirvana.

29. Nagradim se burekom i jogurtom :)

30. Meni je nagrada kada je supruga zadovoljna nakon mog čišćenja

31. Nagrada: popijem kavu i zapalim cigaretu, a nakon toga obiđem cijeli stan kako bi tu sliku zadržala što duže u svojoj glavi dok se ne vrati muž, dvoje male djece, njemačka doga i maltezer :(

32. Nakon uspješnog obavljenog kućanskog posla nagrada mi je poljubac od supruge.

33. A ja kad obavim čišćenje, sjednem na jednu stolicu, noge stavim na drugu (da ne prljam očišćeni pod, naravno) i otvorim si pivo za nagradu, dok se podovi suše. ;-)

34. Uz dvoje male djece- ne stignem se nagraditi (jer ni čistoća s njima dugo ne potraje :-)), ali nema većeg gušta od otvoriti i popiti hladnu pivu nakon čišćenja! pa ponoviti par puta :) 

35. Ja kad posvršavam sve svoje kućanske poslove tako se sretno uvalim u kadu i brčkam pola sata jer mi ta topla voda odnese sav umor i opusti mi tijelo..a onda slasna pizza iz peke sa čašom svog rosea i di ćeš više?? 

36. Čišćenje obično završavam pranjem podova. Objavim mužu i djeci da su svi podovi mokri i da se ne miču s mjesta, a ja sjednem na kauč, dignem noge na stolić i u miru sama pojedem čokoladu jer nitko "ne može" do mene. 

37. Nakon što obavim kućanske poslove nagradim se "po pseći" , legnem i sve četiri u zrak. Sve dok prvi ukućanin ne dođe s posla (ili vrtića) pa onda opet sve ispočetka.

38. Kada očistim sa užitkom pozovem unučicu na igru i prljanje istog da bi mogla ponovo sa lakoćom čistiti

39. Nakon obavljanja kućanskih poslova natočim suprugu čašu pive da ga nagradim što je bio vrijedan, molim Vas da mu pošaljete novi MOP kako bi suprug brže i lakše očistio teže dostupna mjesta u stanu

40. Nakon čišćenja, nagradim se ponosom, jer mi je sve svježe i čisto, jedem sladoled i zadovoljstvo je dvostruko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.