Petra Nižetić i Marijana Batinić se vraćaju na male ekrane

NAKON duže pauze dvije simpatične i otvorene Splićanke, Marijana Batinić i Petra Nižetić, vraćaju se na male ekrane u HTV-ovoj emisiji Hrvatska uživo za koju su posljednjih godinu dana radile kao novinarke. U svojim prilozima, pod nazivom "Dobra priča", svake će srijede gledateljima prezentirati afirmativne, dirljive ljudske priče.

Marijana i Petra već neko vrijeme žive u Zagrebu. Preseljenje iz Splita im teško pada, ali učinile su to zbog televizijskog posla koji je, kako kažu, njihova najveća ljubav. Poznaju se od osnovne škole, u srednjoj su završile u istom razredu, a i karijeru su zajedno gradile. "Sad nam je baš ugodno raditi zajedno, što nije uvijek bio slučaj. Nekad smo smrtno posvađane vodile emisiju, a i prepirale se gdje god smo stigle, ne birajući ni vrijeme ni mjesto", ispričala je Petra za Jutarnji list.

Štedljiva jesenska shema: Neka HTV-ova lica bez angažmana

Jesen je vrijeme novih sadržaja i angažmana, ali nakon što su ukinute emisije "Rizzi bizi" i "Dan za danom", dio ljudi je "primoran" ispijati kavu na televizijskom trgu jer novih angažmana nema. Zabavni program čeka kraj godine kako bi pokrenuo nove emisije, koje su trenutno u fazi osmišljavanja.

Među "nesvrstanim" HTV-ovcima našla se i Vesna Karuza, ratna reporterka, koja je postavila niz zahtjevnih projekata poput "Nedjeljnog popodneva", a bila je i operativna urednica "Dana za danom". "Zasad, srećom, još nitko nije zatražio da počistim nečiju sobu", rekao je za Jutarnji list Denis Latin kojemu također nije jasno njegovo mjesto u jesenskoj shemi, jer bi se "Latinica" na TV ekrane trebala vratiti tek u siječnju, nakon što ju je Hloverka Novak Srzić ukinula zbog najave Latinove kandidature za predsjednika.

Tihomir Ladišić s Fox News Channela ponovno na Hrvatsku televiziju

Bez angažmana je trenutno i Tihomir Ladišić koji se na HTV vratio nakon tri i pol godine provedene u Iraku i Afganistanu, kao suradnik američke televizijske kuće Fox News Channel. "Generalno govoreći, čini mi se da na domaćim televizijama postoji mnogo sadržaja istog ili sličnog formata", rekao je Ladišić i dodao kako mu je velika želja prenijeti svoja iskustva vezana uz tehnologiju i nove produkcije mlađim kolegama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.