Pet žena optužilo najpoznatijeg komičara današnjice: "Izvadio je penis i počeo masturbirati"

Foto: Getty Images/Guliver Image/YouTube

JEDAN od najpoznatijih komičara današnjice, Louis C.K. optužen je od strane pet žena za seksualno napastovanje. Svih pet žena tvrdi da je Louis C.K. masturbirao ili pokušao masturbirati pred njima, piše New York Times.

Glasine o slavnom komičaru kruže već godinama, no ovo je prvi put da su njegove navodne žrtve pristale progovoriti o situacijama koje su doživjele. Dana Min Goodman i Julia Wolow ispričale su da ih je komičar 2002. godine pozvao u svoju hotelsku sobu te da ih je, kada su tamo došle, pitao može li izvaditi svoj penis. Mislile su da je riječ o šali pa su se počele smijati, no komičar je nakon toga zaista izvadio penis i pred njima počeo masturbirati. Kada je svršio, pobjegle su.

Još tri žene za Times su ispričale sličnu priču. 2003. godine Abby Schachner nazvala je komičara da ga pozove na svoj show i tvrdi da je čula kako masturbira tijekom njihovog razgovora. Kaže da joj je tijekom razgovora pričao o svojim seksualnim maštarijama.

Još jedna komičarka, Rebecca Corry tvrdi da ju je 2005. godine, dok su zajedno radili na jednom televizijskom showu, komičar pitao može li masturbirati pred njom što je ona odbila. Kao producenti na tom showu radili su Courtney Cox i David Arquette koji su znali što se dogodilo te su njezinu priču potvrdili za Times. "To što joj se dogodilo na tom setu bilo je grozno", rekla je Cox.

Posljednja žena, koja je poželjela ostati anonimna, ispričala je da je komičar masturbirao pred njom dok je radila na showu "The Chris Rock Show". Louis C.K. je bio jedan od producenata i nekoliko puta ju je pitao može li masturbirati pred njom. Ona je bila u ranim dvadesetim godinama te je na kraju i pristala na to. "Znala sam da je to krivo i mislim da je velik dio razloga zašto sam pristala činjenica da je iskoristio svoju moć nada mnom", ispričala je žena. Sve se događalo tijekom radnog vremena u njegovom uredu.

Louis C.K. nije htio komentirati optužbe, no 2009. godine putem Facebooka ispričao se Abby Schachner zbog telefonskog poziva. "To je bilo loše razdoblje u mom životu, žao mi je", napisao joj je tad.

2015. godine, nekoliko mjeseci nakon što su se pojavile prve glasine o njegovom ponašanju prema ženama, Louis C.K. ispričao se i Rebecci Corry putem maila. 

Nakon tih prvih glasina, nekoliko komičara, među kojima je bila i Roseanne Barr, prozvalo je Louisa C.K-ja da se oglasi, što on nije učinio. Ipak, 2016. godine za Vulture je rekao: "To me ne zanima. To nije istina."

Prije premijere svog novog filma "I Love You, Daddy" za New York Times je rekao da se radi o "običnim glasinama". "Ako sudjelujete u glasinama, one se samo šire i postaju stvarnost. To su samo glasine i ništa drugo", rekao je tad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.