Perišić i njegova Josipa vole se od srednje škole. Ona je nogometašu najveća podrška

Foto: Instagram

IVAN PERIŠIĆ potpisao je za Hajduk - stiže na posudbu iz Tottenhama do kraja sezone, a nakon toga će potpisati jednogodišnji ugovor sa splitskom klubom.

>>Pogledajte video kojim je Hajduk predstavio Perišića

34-godišnjem Splićaninu najveća podrška u karijeri je njegova supruga Josipa, koju je upoznao još u srednjoj školi. Jedno su vrijeme i išli u isti razred u splitskoj Ekonomsko-birotehničkoj školi. Vrlo brzo su se zaljubili. 

Godine 2012. vjenčali su se kod matičara, kada je Josipa bila trudna s njihovim prvim djetetom - sinom Leonardom. Nogometaš je u to vrijeme postao reprezentativac, a dvije godine kasnije dobili su kćer Manuelu. Njihovo treće dijete Luka stiglo je 2022. godine.

Godine 2020. imali su i crkveno vjenčanje. Vjenčali su se u tajnosti u Grohotama na Šolti u krugu najuže obitelji. Josipa je za to vjenčanje obukla vjenčanicu Viviene Westwood, koju je nosila i na njihovom prvom vjenčanju kod matičara.

Josipa je poznata kao strastvena navijačica Vatrenih i velika je potpora svom suprugu. Bodrila je supruga i tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.