Penthouse ljepotica otkrila najveće seksualne tajne slavnih ljubavnika: "Axl me gotovo silovao"

Foto: Instagram

BIVŠA Penthouse ljubimica ili Penthouse Pet Sheila Kennedy otkrila je u svojoj novoj knjizi kakvi su bili neki od brojnih slavnih ljubavnika s kojima je spavala.

Danas 53-godišnja Sheila je tijekom boravka u Penthouse vili bila u vezi s Bobom Guccioneom, ali je imala i afere s brojnim zvijezdama, poput Axla Rosea i Michaela J. Foxa, Engelberta Humperdincka i Toma Jonesa.

Jones ju je otjerao kad je čuo da se viđa i s Humperdinckom, kojeg nije podnosio, no daleko najgore iskustvo dogodilo joj se sa Roseom, koji ju je gotovo silovao.

"Zajedno s prijateljicom sam partijala s Gunsima nakon koncerta, a Axl mi je rekao da je se riješim i da ga čekam u sobi. Sve je bilo puno kokaina, tableta i alkohola. Mislila sam si, 'pa ovaj tip će eksplodirati, nema na čemu nije', i uhvatio me strah, ali sam ipak ostala", ispričala je Sheila.

"Axl me zgrabio za kosu, vukao preko tepiha tako da sam zaradila posjekline na nogama i snažno me bacio na krevet, na glavu. Zavezao mi je ruke iza leđa, a kada je završio, ispričao mi se", prisjetila se Penthouse ljepotica nimalo ugodnog iskustva, dodajući da se osjećala iskorišteno.

Iskustvo s Foxom bilo je pak sasvim drugačije - bio je pristojan, ali kada se ujutro probudila, više ga nije bilo. Posudila je njegovu majicu i tenisice kada je odlazila, a kasnije ju je nazvala njegova tajnica i morala ih je osobno odnijeti u njen ured. Fox joj se više nikada nije javio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.