Paris Hilton kokain ispao iz torbice pa je policiji rekla da ni torbica ni droga nisu njeni

PARIS HILTON u svoj je foto album uvrstila još jednu policijsku fotografiju. Ovog puta je "pozirala" u policijskoj postaji u Las Vegasu nakon uhićenja zbog posjedovanja kokaina. I dok policija navodi kako je Paris vrećica kokaina iz torbice ispala dok je prekapala po njoj tražeći sjajilo za usne, razmažena bogatašica im je navodno kazala kako ni torbica ni kokain nisu njeni.

Podsjetimo, policija je Hiltonicu u Las Vegasu uhitila zbog posjedovanja kokaina oko 2 sata u noći s petka na subotu. Ubrzo nakon uhićenja je očito i puštena na slobodu, budući da je oko 3 sata u noći već bezbrižno ostavljala poruke na Twitteru, ne spominjući nemili događaj. Američki mediji prenose kako je za rješavanje ovog slučaja angažirala poznatog odvjetnika Davida Chesnoffa koji ju je iz pritvora izvukao bez toga da je morala platiti jamčevinu.

"Izvukla je sjajilo za usne, a pritom joj je iz torbice ispala vrećica kokaina"

U policijskom izvješću kojeg su prenijeli američki mediji navodi se kako je policija zaustavila automobil kojim je upravljao prijatelj Paris Hilton, Cy Waits. Budući da je policijski službenik nanjušio u automobilu miris koji ga je podsjećao na dim marihuane, policija je pretražila vozilo. Hiltonica je zamolila policajca da zbog okupljene gomile uđu u obližnji hotel Wynn, kako bi imali privatnosti. U hotelu je Hiltonica prekapala po torbici i policiji pokazala i ono što nije planirala. "Izvukla je sjajilo za usne, a pritom joj je iz torbice ispala vrećica kokaina", naveo je policajac John Sheahan.

Policija je uhitila i Waitsa zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i narkotika. On je iz pritvora pušten tek jučer poslijepodne, nakon što je platio jamčevinu od 2.000 američkih dolara.

Droga nikad nije njena...

Ovo nije prvi put da je Paris uhićena zbog posjedovanja droga. Podsjetimo, posljednji put se zbog droge s policijom "družila" tijekom održavanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, početkom srpnja ove godine. Tad su je uhitili zbog posjedovanja marihuane. Paris je i tad tvrdila kako droga nije njezina, što je uspjela i dokazati pa je za posjedovanje marihuane optužen netko od njenih prijatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.