Ovu seks igračku morali su povući s tržišta jer su muškarci potpuno poludjeli za njom

Foto: Twitter

KONTROLER za video igre, koji istodobno služi kao muška seksualna igračka u virtualnoj stvarnosti morao je biti povučen s tržišta na nekoliko tjedana. Kompanija koja ga je razvila morala ga je povući s tržišta zbog ogromnog broja narudžbi koje su stigle.

Sustav VirtualDolls omogućuje korisniku da pričvrsti VR kacigu i seksa se s virtualnom sirenom, dok ga zadovoljava uređaj, odnosno virtualna vagina, koja reagira na zapovijedi koje se šalju putem ekrana.

Autori su uređaj predstavili na crowdfunding stranici Indiegogo, a ljudi su se nakon toga mahnito počeli upisivati na listu čekanja. Zbog svega je cijeli projekt sad stavljen na čekanje, a kampanja zaustavljena. Proizvođač je na Twitteru napisao da je potražnja za njihovim uređajima ogromna.

Uređaj Virtual Dolls, kojeg je projektirala američka kompanija Eos, kontroler je koji funkcionira kao vibrirajuća umjetna vagina. Igrači nakon seksualnih igara i zadataka dobivaju virtualni seks kao nagradu.

Uređaj dolazi uz igru Girls of Arcadia, u kojoj je zadatak igrača spasiti damu u nevolji. Ako to uspije, za nagradu izabire djevojku koja mu se najviše sviđa.

Osnivač Eosa William Spracklin izjavio je da je uređaj "Igraći kontroler za odrasle u kojem su dodir i povratni podražaj dovedeni na još viši stupanj". U samo pet dana prikupio je velik dio od traženih 20.000 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.