Ovo su najjeftiniji stanovi u Zagrebu, jedan se prodaje za samo 27 tisuća eura

Foto: Index Oglasi

NA INDEX Oglasima u ovom trenutku se prodaje preko 34 tisuće stanova, a 6 tisuća ih se nalazi u Zagrebu. Zanimalo nas je koji su to najpovoljniji stanovi u našem glavnom gradu i gdje se točno nalaze pa smo pretražili oglase i izdvojili pet najboljih ponuda.

Najskuplji izdvojeni stan prodaje se za 49 tisuća eura dok je za najjeftiniji i najmanji potrebno izdvojiti tek 27 tisuća eura.  

Ovo su najjeftiniji stanovi u Zagrebu koji se trenutno prodaju na Index Oglasima:

Folnegovićevo naselje, 31 m2

Ovaj stan veličine 31 metar kvadratni nalazi se na četvrtom, a ujedno i zadnjem katu stambene zgrade koja je smještena uz samu tramvajsku prugu i stajalište tramvaja na Držićevoj. Stan je orijentiran na južnu stranu, potpuno je namješten, a prodaje se za 49 tisuća eura. 

Studentski grad, 43 m2

Ovaj interesantan stan smješten je u Ulici Vile Velebita, adaptiran je prošle godine i trenutno je jednosoban, ali pomakom nenosivog zida može se dobiti dvosobni stan. Orijentiran je prema jugu, grijanje je centralno etažno plinsko, a namješten je djelomično. Vaš može biti za 49 tisuća eura. 

Sveta Klara, 47 m2

Stan u Zagrebu od 47 kvadrata možete imati već za 40 tisuća eura! Nalazi se u naselju Sveta Klara, u kući s tri stana, a smješten je u potkrovlju. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe te WC-a i definitivno je riječ o oglasu koji se isplati pogledati. 

Ferenščica, 26 m2

Ova garsonijera može biti idealna prilika za investiciju. Stambena površina iznosi 26 metara kvadratnih, a tu je i terasa u prizemlju. Stan se nalazi u stambenoj zgradi na Ferenščici, u blizini Ivanićgradske ulice, a prodaje se za 38 tisuća eura. 

Gornje Vrapče, 38 m2 

Ovo je trenutno najjeftiniji stan u Zagrebu koji se prodaje na Index Oglasima. Stan od 38 metara kvadratnih je adaptiran u potpunosti, a smješten je u kući u Gornjem Vrapču. Sastoji se od ulaznog prostora, kupaonice, spavaće sobe te prostora u kojem su dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, a u dvorištu je i pomoćna kuća od 16 m2. Cijena iznosi 27 tisuća eura. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.