Ovo su najbizarnije stvari o ženskim tijelima u koje vjeruju neki muškarci

Foto: 123RF

U GLAVAMA nekih muškaraca žensko tijelo je jedna velika nepoznanica, posebno kada se krene govoriti o menstruaciji ili reproduktivnim organima. 

Tako se jedna djevojka dosjetila kako bi na Redditu mogla pitati ostale žene koja je najgluplja stvar koju ih je neki muškarac pitao o njihovom tijelu. Odgovori su u najmanju ruku raznoliki i pokazuju da pripadnici snažnijeg spola nemaju apsolutno pojma kroz što sve prolazi njihova ljepša polovica. 

Mi vam donosimo najzanimljivije odgovore.

"Tip mojih godina me vidio kako kupujem uloške kada sam imala petnaestak godina. Pogledao me i promrmljao si u bradu 'drolja' ... nisam sigurna je li on dobro razumio što znači menstruacija."

"Nedavno je moja teta dobila rak grlića maternice. Moj se tetak osjećao krivim jer je pomislio da ju je on zarazio."

"Jednom su mi rekli da bi žene trebale očistiti svoju vaginu prije odnosa u slučaju da je u njima ostalo malo urina."

"Prijateljica mi je pričala da se dečku požalila o grčevima i glavoboljama tijekom mjesečnice, a on je zgroženo na to rekao: 'Ne možete li vi to kontrolirati i zaustaviti nekako?" 

"Sa 16 godina mi je prijatelj stavio ruke oko struka i pitao hoće li, ako dovoljno snažno stisne, iz mene iscuriti sva krv pa ću biti mirna za cijeli mjesec."

"Moja najbolja prijateljica imala je spolni odnos s novim dečkom i neočekivano dobila menstruaciju. Bilo joj je jako neugodno jer su tek započeli vezu, a on je umjesto utjehe s gađenjem pitao hoće li se on sad razboljeti od nje." 

"Muž mi je mislio da jedan tampon mogu koristiti tijekom cijele menstruacije."

"Jedan mi je lik rekao kako misli da je PMS samo ženska zavjera i da žene namjerno izmišljaju simptome."

"Jednom sam doživjela da mi je bivši mislio da ako žena ne doživi orgazam ne može zatrudnjeti te da je njegova pogreška ako ne budemo mogli imati djecu."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.