Ovo se ne propušta: City Center one nudi fantastične popuste, saznajte kad

Foto: Press

SADA zaista možemo reći kako je najpopularniji proljetni print upravo onaj cvjetni, pastelne boje vladaju street styleom, a "točka na i" su jako uočljivi modni dodaci.

Kada biste radili popis onoga što vam treba ovo proljeće tu bi se sigurno našla haljina s cvjetnim uzorkom, jeans ili kožna jakna koje se nose na apsolutno sve, fino donje rublje u pastelnim nijansama, klasična torbica s twistom, tenisice koje su odavno prestale biti samo sportski artikl, fine cipele s visokom potpeticom te jako cool sunčane naočale.

Pomirite se: od cvijeća ćete ovo proljeće teško pobjeći. Ali su uzorci nevjerojatno raznoliki te idu od umjerenijih do jako istaknutih, što znači da će i klasičarke i modne buntovnice pronaći nešto za sebe.

Outfit možete "primiriti"; klasičnim balonerom, kožnom jaknom u moćnoj crnoj ili vječnom traper jaknom. Ako visoke potpetice nisu vaš prvi izbor, razveselit će vas odlična ponuda balerinki i genijalnih tenisica koje možete nositi i na haljine i na suknje. Dapače, za chic dojam, to je i poželjno.

Napokon smo dočekali sunce, pa su kvalitetne sunčane naočale nužne – birajte zanimljive okvire koji će vas istaknuti iz mase te dojam pojačajte novom torbicom, najbolje u pastelnoj nijansi koju ćete lako kombinirati uz druge boje. I za kraj vam samo treba još nekoliko kapi parfema s cvjetnim notama i spremni ste pokoriti ulice.

Srećom, baš sve od navedenoga možete kupiti uz super popuste! Jednostavno je: 4. travnja posjetite vaš City Center one jer nova Žuta srijeda dolazi u savršeno vrijeme i nudi fenomenalne popuste. Posjetite citycenterone.hr i provjerite popis svih popusta, a za dodatnu modnu inspiraciju, prijedloge i savjete tu je City Mix&Match

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.