Ovo je vrijeme Anye Taylor-Joy, a mi živimo u njemu

Foto: EPA/Profimedia

KADA bi se dodjeljivala nagrada za najbolju modnu kombinaciju, Anya Taylor-Joy bi definitivno bila apsolutna pobjednica sinoćnjih Oscara. Dugo će se još pričati o njezinoj haljini s potpisom Christiana Diora, a malo je reći da je internet - oduševljen.

Zvijezda Queen’s Gambita stigla je u Dolby Theatre u Los Angelesu u Haute Couture Dior kreaciji koja je inspirirana kultnom Junon haljinom Christiana Diora iz 1949. godine. Outfit se sastojao od korzeta i voluminozne suknje prekrivene velikim laticama s blještavim kristalčićima.

Glumica trenutačno promovira Dune: Part Two. Iako doslovno ima jednu scenu u tom filmu, na svakoj premijeri je zablistala u besprijekornim izdanjima. Njezin je sljedeći pothvat u novom Mad Maxu, gdje će preuzeti ulogu od Charlize Theron.

"Ti si najljepše biće koje je ikad postojalo", "Čarobna žena", "Najljepša na svijetu", "Savršena", "Boginja", samo su neki od komplimenata njenih fanova. Ipak, zanimljivo je što, bez obzira na svoju slavu, ona sebe ne smatra dovoljno lijepom da bi bila zvijezda.

U djetinjstvu su je vršnjaci zlostavljali

"Nikad se nisam smatrala lijepom, a mislim da nikad ni neću. Mislim da nisam dovoljno lijepa da bih bila u filmovima. Zvuči patetično i dečko me upozorio da će ljudi misliti da sam idiot što to govorim, ali jednostavno mislim da čudno izgledam", otkrila je u intervjuu za The Sun.

U djetinjstvu se susrela s izrugivanjem vršnjaka jer se kao osmogodišnjakinja s roditeljima preselila iz Argentine u London te nije znala jezik. "Argentina je sva zelena i svugdje su bili konji i životinje. Odjednom sam se našla u velikom gradu i nisam znala jezik", prisjetila se.

Osjećala sam se kao da se nigdje ne uklapam. Djeca me jednostavno nisu razumjela. Znali su me zaključati u školske ormariće. Puno sam vremena provodila plačući u školskom WC-u. Bila sam tako usamljena kao dijete", opisala je.

U glumačkom svijetu pomogla joj je i činjenica da ima fotografsko pamćenje, nije morala satima učiti scenarij, bilo joj je dovoljno da ga jednom pročita. 2015. godine dobila je ulogu u hororu The Witch i tako je počela njena era.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.