Ovo je posljednji video Chadwicka Bosemana, fanovi su ga pitali za zdravlje

Foto: Instagram

GLUMAC Chadwick Boseman umro je od raka debelog crijeva. Zvijezda Black Panthersa četiri godine je tajila svoju bolest, a posljednje godine života posvetio je snimanju filmova, ali i pomaganju svima koji se bore s tom opakom bolešću.

Njegova smrt šokirala je cijeli svijet i sada se u medijima pojavljuje sve više detalja o posljednjim mjesecima njegovog života. Američki i britanski mediji posebnu pažnju daju njegovom posljednjem Instagram videu koji je emitiran u travnju ove godine.

Video se danas širi društvenim mrežama, a fanovi preminulog glumca koji su Instagram live gledali kažu da su ga mnogi tijekom emitiranja pitali je li mu dobro, budući da je mnogima izgledao slabije i mršavije.

Instagram liveom Boseman je pokrenuo humanitarnu akciju Operation 42 koja je pomagala afroameričkim zajednicama najteže pogođenima koronavirusom. Tijekom njegovog govora fanovi su ga pitali je li dobro i tražili da obavijesti obožavatelje o svom zdravlju, ali je on odbio odgovarati na sva pitanja o zdravlju.

Posljednje objave na društvenim mrežama Boseman je postavio 12. kolovoza, kada je na svom Instagram i Twitter profilu dao podršku Kamali Harris, kandidatkinji za dopredsjednicu SAD-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.