Ovi švicarski miševi čudnovato izgledaju, ali uništavaju konkurenciju

Foto: Press

KADA je ugledao svjetlo dana, nitko mu nije predviđao blistavu budućnost – čudne građe, neobičnih fizičkih karakteristika, u svakom smislu neobičan i poseban. Već nakon prvog susreta nikoga nije ostavljao ravnodušnim. I dok je za neke bio tek nešto na što se čovjek sam treba naviknuti, drugi su u njemu pronašli partnera za cijeli život.

A po čemu je toliko poseban? Logitech, naime, godinama istražuje i donosi rješenja koja će korisniku omogućiti najveću moguću učinkovitost i ergonomiju uz vrhunske performanse. Miš MX Ergo, kao što sam naziv sugerira, za razliku od standardnih miševa sa senzorom za praćenje, donosi ergonomsko rješenje u obliku kuglice, a ovisno o afinitetima, korisnik sam može odabrati kut pod kojim će pozicionirati šaku na miša, on varira od 0-20 posto nagiba. Sve to, naravno, napravljeno je s jako dobrim razlogom, a to je da druženje s vašim novim tehnološkim ljubimcem bude što udobnije i ugodnije.

Osim što ćete se manje umarati  i dugotrajni rad za računalom učiniti manje stresnim jer ćete za 20% smanjiti mišićnu aktivnosti, s ponosom ćete ga moći pokazivati prijateljima i rodbini jer MX Ergo izgleda senzacionalno! Potvrđuje to i nagrada GOOD DESIGN™  (jedna je od najstarijih nagrada za izvrsnost u dizajnu na globalnoj razini, a dodjeljuje se za najbolje radove iz područja industrijskog, grafičkog i produktnog dizajna) koja je modelu MX Ergo pripala u 2018. godini.

Iz tvrtke Mikronis koja prodaje ovaj neobični miš zadovoljni su potražnjom iako naglašavaju da su svjesni činjenice da je riječ o zaista neobičnoj vrsti miša koji će svoje vlasnike pronaći u tehnološki superiornoj publici koja zna što želi.

A za publiku koja se sa svojim miševima više voli igrati iz tvrtke Mikronis poručuju kako je sada najbolji trenutak za odabir novog ljubimca jer su ponudu gaming miševa obogatili jednim od najboljih igraćih miševa današnjice G502, švicarskog proizvođača Logitech.

Možda će pojedincima ovo ime zazvučati poznato jer miš pod ovim nazivom već duže vrijeme osvaja srca iskonskih ljubitelja gaminga, no valja naglasiti kako je aktualni model miša G502 HERO znatno tehnički unaprijeđen te dolazi sa superiornim optičkim senzorom HERO koji omogućuje maksimalnu točnost praćenja, prilagodljivim RGB osvjetljenjem, rasponom od 200-16000 DPI-a, te ima mogućnost prilagodbe težine miša.

Na kraju valja zaključiti - dok mačaka nema, miševi kolo vode, posebice kada je Logitech u pitanju. Svoj primjerak potražite u webshopu Mikronisa ili na prodajnim mjestima.







 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.