Ove slavne osobe navodno se ponašaju potpuno drugačije iza kulisa

Foto: Instagram

LJUDI na Redditu nabrojili su slavne osobe koje navodno pred kamerama glume da su nešto što nisu, odnosno koje su u stvarnosti potpuno drugačije osobe od onih kakvim se predstavljaju u javnosti.

Ovo su neki od najzanimljivijih odgovora:

"Kevin Hart. Ako pogledate dokumentarac o njemu, vidjet ćete da na trenutak isklizne maska koju nosi i pokaže svoje pravo lice. Prema ljudima oko sebe ponaša se kao ološ."

"Paris Hilton. Nije ni približno tako dobra kao što se pretvara da jest."

"J.Lo. Nešto mi govori da ona nije onakva kakvom se predstavlja."

"Julie Andrews, poznata kao Mary Poppins. Član obitelji je s njom blisko surađivao i rekao mi je da je ona puno čvršća i mnogo pametnija nego što se vidi. Također, puno psuje."

"Ariana Grande. Ona samo igra ulogu za javnost. Nije ista osoba kod kuće."

"Kanye. On je vrlo discipliniran izvođač. Nije takav u stvarnom životu."

"Samuela L. Jacksona su proslavile uloge likova s određenim karakteristikama, koje je zatim vrlo uspješno ugradio u svoju osobnost koju prikazuje u javnosti."

"Avril Lavigne. Vidio sam u intervjuima i videima kako se zeza sa svojim bendom. Čini se kao potpuno drugačija osoba nego kad je na pozornici i pjeva pjesmu. Kad pjeva, izgleda potpuno ozbiljno."

"Marilyn Monroe. Ponašala se kao šašava plavuša, ali iza kulisa bila je veoma pametna i  ljubiteljica književnosti."

"Benedict Cumberbatch. Pažljivo izbjegava stvoriti bilo kakvu sliku o sebi i mi o njemu ne znamo gotovo ništa. Potreban je talent za to."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.