Ovaj glumac će zamijeniti Johnnyja Deppa u novom nastavku filma Čudesne zvijeri

Foto: Instagram

DANSKI glumac Mads Mikkelsen zamijenit će Johnnyja Deppa u nadolazećem trećem dijelu filma Čudesne zvijeri (Fantastic Beasts), potvrdila je u četvrtak kompanija Warner Bros.

55-godišnji Mikkelsen, koji je poznat po ulozi serijskog ubojice Hannibala Lectera u američkoj televizijskoj seriji Hannibal, glumit će zlog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda u spinoff filmu Harryja Pottera autorice J.K. Rowling.

Depp je bio prisiljen napustiti ulogu ranije ovog mjeseca nakon što je u Velikoj Britaniji izgubio slučaj za klevetu protiv tabloidnih novina koje su ga označile kao "mlatitelja žene". Na trotjednom suđenju u srpnju saslušani su Depp i njegova bivša supruga Amber Heard o burnom braku obilježenom nasiljem s obje strane i Deppovim opijanjima.

Depp, koji je ranije započeo produkciju trećeg filma Čudesne zvijeri u Londonu, potvrdio je da ga je Warner Bros zamolio da ode.

Mikkelsen je igrao uloge u akcijskim filmovima Doctor Strange i Casino Royale, kao i u danskim dramama kao što su The Hunnt i A Royal Affair.

Filmovi Čudesne zvijeri temeljeni su na čarobnim pustolovinama Newta Scamandera, a smješteni su nekih 60 godina prije filmova Harry Potter, ali u njima je nekoliko istih ključnih likova dok su bili mlađi.

Treći, još neimenovani dio filma trebao bi se pojaviti u srpnju 2022. 

Prva dva od pet planiranih filmova Fantastične zvijeri zaradila su 1,5 milijardi dolara na svjetskim blagajnama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.