Ova vjenčanica je dizajnom zgrozila žene: "Tko bi htio stati pred oltar u ovome"

Foto: Facebook, Dressywomen

U JEDNOJ Facebook grupi za mladenke osvanula je fotografija vjenčanice koja je zgrozila žene, a razlog je pomalo neukusan dizajn koji je autoricu objave asocirao na nešto što nijedna mladenka ne bi voljela čuti o svojoj haljini.

"Jesam li ja jedina kojoj ova vjenčanica izgleda kao korišteni tampon?" napisala je uz fotografiju vjenčanice koja se prodaje na stranici Dressywomen.com. Satkana od bijelog materijala s čipkastim detaljima, vjenčanica je na dnu obojena dip-dye tehnikom u kombinaciji narančaste, crvene i bordo boje, što nimalo ne laska njezinu izgledu.

Autorica objave nije bila jedina koju je vjenčanica krojem, izborom boja i mjestom na kojem se boje nalaze neodoljivo podsjetila na upotrijebljeni tampon. "Tko bi htio stati pred oltar u ovome", pitala se jedna članica grupe, a druga joj je u šali dala odgovor na pitanje.

"Možda je mladenka znala da će dobiti mjesečnicu na vjenčanju pa nije željela uništiti vjenčanicu?" komentirala je u nastavku. Neki su istaknuli kako dip-dye tehnika može izgledati vrlo dobro, ali ne i u ovom slučaju.

Ipak, nekolicini žena ova vjenčanica nije izgledala toliko grozno zbog, kako navode, ljubičaste boje na rubu koja je ublažila dojam procurjele menstruacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.