Ova fotka oduševila je internet, a teško da biste ikad pogodili tko je na njoj

Foto: Instagram

LEGENDARNA glumica Glenn Close oduševila je obožavatelje fotografijom na kojoj je maskirana u Joea Bidena.

"Joe se dobro osjeća! Idemo Joe i Kamala", napisala je Glenn Close uz veoma uvjerljivu masku Joea Bidena. Fotografija je postala viralna, a pozitivnih reakcija njenih pratitelja nije nedostajalo.

"Trebala mi je sekunda da shvatim što se događa na fotografiji", "Najbolja si", "Ovo mi je najdraži Instagram profil", "Skoro sam pomislio da ovo jest Biden", pisali su oduševljeni komentatori.

Glenn ne skriva da je simpatizerka Joea Bidena, a otkrila je i da je glasala za njega. "Glasaj plavo", poručila je svojim pratiteljima u hashtagovima.

Inače, brojni poznati Amerikanci javno su se angažirali oko izbora. U vilama Johna Legenda i Chrissy Teigen, Brucea Springsteena, Rickyja Martina i Tommyja Leeja napeto se (i dalje) prati hoće li se morati početi pakirati jer su najavili da će se iseliti iz Amerike ako Donald Trump osvoji još jedan mandat. Slična se situacija događala i 2016. kad su brojni poznati poput Miley Cyrus, Chelsea Handler, Samuela L Jacksona i Amy Schumer najavljivali da će otići iz Amerike ako Trump pobijedi. Svi su i dalje ostali tamo gdje su bili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.