Otvorila vremensku kapsulu koju joj je mama napunila prije 17 godina, fotke su hit

Foto: Facebook

GRACIE CHASTAIN nedavno je proslavila 18. rođendan, a kako bi ta proslava bila posebna, pobrinula se njezina mama - još prije 17 godina. 

Kad je Gracie napunila godinu dana, njezina majka Kim kupila je vremensku kapsulu za nju. Okupila je prijatelje i obitelj te napunila kapsulu memorabilijama, nakitom, štednim obveznicima te brojnim drugim predmetima.

Gracie nije imala pojma da kapsula postoji, a posljednjih 10 godina bila je skrivena u podrumu zakopana ispod kutija s knjigama, otkrila je Kim za Bored Panda. "Moja djeca nikad ne idu tamo jer misle da je jezivo pa je kapsula prošla neopaženo sve te godine."

Kad je Kim davala poklon kćerki, imala je spremnu kameru, a fotografije koje je objavila na Facebooku postale su viralne. Kim kaže kako je Gracie bila jako uzbuđena kad je otvarala kapsulu, kao i njezine prijateljice koje su nestrpljivo čekale da im otkrije što je pronašla unutra.

"Bilo je jako posebno za cijelu obitelj i bilo je trenutaka kad su mnogi od nas bili u suzama, pogotovo kad je Gracie čitala pisma od svojih predaka koji su u međuvremenu preminuli", rekla je Kim. Otkrila je kako su Gracie najdraže ipak bile obveznice te nakit i novac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.