Otkriveno tko je zgodna Brazilka kojoj je mahao katarski šeik

Foto: Instagram

SNIMKA katarskog šeika koji maše zgodnoj brazilskoj navijačici tijekom utakmice Brazila i Švicarske postala je hit na društvenim mrežama zbog reakcije njegove supruge.

Oštar pogled Moze bint Nasser dok njezin suprug, bivši katarski emir Hamad bin Khalifa al-Thani, veselo maše navijačici, postao je viralan, stoga je mnoge zanimalo tko je žena zbog koje je vrijedilo uraditi taj potez.

Mediji su saznali da je šeik pozdravljao 53-godišnju poduzetnicu Desiree Soares, čiji je suprug poznati sportski novinar Galvao Bueno. Par je na Svjetsko prvenstvo stigao kako bi Galvao izvještavao o utakmicama Brazila.

Proslavili godišnjicu braka u Dohi

Osim toga, putovanje u Dohu iskoristili su i kako bi proslavili godišnjicu braka. Njih su dvoje u braku već 22 godine, a imaju i sina Lucu. Desiree je vrlo aktivna na Instagramu, gdje svakodnevno dijeli fotografije i videozapise. 

Iako je skoro zakoračila u šesto desetljeće, ne ustručava se objavljivati golišave fotke. Na zadnjoj objavljenoj fotografiji Desiree je pozirala u crvenom kupaćem kostimu u katarskoj pustinji i dobila brojne komplimente.

"Kakva ljepotica","Koliko divna fotka, dobro ti stoji lokacija","Galvao je odličan fotograf, izgledaš prekrasno", samo su neki od komentara njezinih pratitelja na objavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.