Otac joj pripremio užinu za zadnji dan škole, a poruka koju joj je ostavio postala je viralni hit

Foto: Twitter

KAD DIJETE nakon srednje škole upiše fakultet, osobito ako on nije blizu mjesta stanovanja, to je velika prekretnica i za njega i za roditelje.

Tinejdžeri uglavnom svoj novi, samostalni život dočekuju s uzbuđenjem, dok se kod roditelja javljaju mnoga pitanja i brige.

U takvoj se situaciji našao i Tom Sullivan iz Tacome u SAD-u kad mu je osamnaestogodišnja kći Meg upisala fakultet.

Naime, otac i kći imali su zajednički ritual koji se zadržao još od njenih vrtićkih dana. On bi joj svaki dan spremao užinu za školu, a između ostalog ovaj pažljivi tata svojoj bi mezimici ogulio naranče.

Zadnji dan srednje škole, otac je ipak napravio iznimku. U vrećicu joj je spremio dvije neoguljene naranče i uz njih priložio uputu kako se gule.

"Vrijeme je, moja djevojčice", napisao je uz to.

Meg je ovu simpatičnu poruku, zajedno s narančama, podijelila na Twitteru gdje je očeva gesta dobila ogromnu pozornost i postala viralni hit.

"Ja sam mu zadnje dijete koje odlazi na fakultet i mislim da ga to jako rastužuje. Sve je uvijek a za nas i mislim da je najdraži i najbrižniji muškarac kojeg ću vjerojatno ikad upoznati. Jako će mi teško biti ostaviti ga", rekla je Meg za BuzzFeed.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.