Osvojite ulaznice za nastup njujorške drag queen zvijezde Joeyja Ariasa

DANAS, u ponedjeljak 7. studenog, s početkom od 21 sat, Zagreb će zasjati njujorškim underground kabaretskim sjajem. U prostorijama Jedinstva održati će se jedinstveni nastup iskonske performerske zvijezde Joeyja Ariasa, kabare dive i performera koji je više od pjevača, više od draga i, zvučno-vizualno, više od muškarca ili žene, koji će prvim posjetom Zagrebu u organizaciji Queer Zagreba u bubnjiće posjetitelja, uz pratnju pijanista Eliota Douglassa, utisnuti zapanjujuće melodične izvedbe kultne pjevačice Billie Holiday u koncertnom aranžmanu. 

U svojim opravama koje čak i nadmašuju Lady Gagine, a energija je istovjetna onoj Madonninoj, pedesetogodišnji Joey Arias surađivao je s mnogim zvučnim imenima, poput Davida Bowieja ili Klausa Nomija, a također se bavio vođenjem erotskih izdanja Cirque du Soleila u Las Vegasu i pjevanjem uz retro-orkestar Pink Martini. Joey Arias prepoznaje što publika želi: hedonističku atmosferu zadimljenih kabaretskih prostora te će svojim izvedbama Billie Holiday odvesti na zapanjujuće vantjelesno dvosatno putovanje uz glazbu, glas, scenski nastup i pojavu koju karakteriziraju divovske umjetne trepavice te grimizni ruž kojeg sam naziva "sušenom krvlju".

Osvojite ulaznice!

Ako želite iskusiti dašak atmosfere Kit Kat Kluba Lize Minelli i kabaretske profinjenosti, potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje: "Joey Arias će na zagrebačkom koncertu izvoditi pjesme koje kultne pjevačice?" Dvoje najbržih osvojiti će po dvije ulaznice za koncert Joeyja Ariasa. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail s točnim odgovorom, naslovljen s "Joey Arias, 7. studenog", na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.