Prokletstvo loto milijunaša: Osvojili su milijune, a onda su im se životi potpuno urušili

Foto: Instagram/YouTube

VEĆINA ljudi mašta o milijunskom dobitku na lotu i smatra da bi novac riješio sve njihove probleme. No ovi ljudi, dobitnici milijunskih iznosa na lutriji dokaz su da to baš i nije tako.

I dok su neki prošli burne razvode brakova odmah nakon dobitka, drugi su upali u probleme s drogom, a treći rekli da im je život potpuno uništen. Ovo su njihove priče, piše DailyMail.

Gareth i Catherine Bull osvojili su 40.6 milijuna funti 2012. godine, a ovaj su tjedan otkrili da vode razdvojene živote. Gareth sada živi u trosobnoj kućici samo kilometar od njihovog obiteljskog doma, a nisu više ni prijatelji na Facebooku.

Les i Samantha Scadding osvojili su 45.5 milijuna funti 2009. godine, a rastali su se 2013. Drugi par, Adrian i Gillian Bayford osvojili su čak 148 milijuna funti 2012. godine i rastali se godinu dana nakon toga. Gillian je kasnije izjavila i da ne razgovara sa svojom "pohlepnom" obitelji nakon što im je dala 20 milijuna funti jer kaže da je zovu samo kad im nešto treba.

Poznat je i slučaj Jane Park, najmlađe dobitnice lutrije koja je osvojila milijun funti sa samo 17 godina. Jednom je prilikom izjavila da bi joj život bio deset puta bolji da nije dobila taj novac i čak je razmišljala tužiti lutriju.

Michael Carroll osvojio je skoro 10 milijuna funti 2003. godine i vrlo brzo sve počeo trošiti na drogu, kockanje i prostitutke. 2004. godine čak je završio u zatvoru zbog posjedovanja kokaina. Do 2010. godine potrošio je sav novac i proglasio bankrot te se vratio svom starom poslu i sad radi kao smetlar.

"Zabava je završila i vrijeme je da se vratim u realnost. Nemam ni lipe, ali na to sam i navikao", rekao je.

Roy Gibney nije imao tako dramatičnu priču. Naime, on je osvojio 7.5 milijuna funti 1998. godine, kupio ogromnu vilu s bazenom i postao prava lokalna zvijezda no nakon 14 godina takav mu je život dosadio te se vratio starom poslu i sad radi kao monter.

"Nekad radim od sedam navečer do sedam ujutro i nikad nisam bio u boljoj formi, a ni sretniji", rekao je. "Imam samo jedan auto. Ionako možete voziti samo jedan, nema smisla posjedovati deset", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.