Ostavio ženu nakon 14 godina braka jer se na SP-u rugala njegovom omiljenom igraču

VELIKA događanja kao što su Svjetsko prvenstvo zbližavaju ljude u potpori omiljenim ekipama i igračima, no za jedan ruski par, koji je u braku bio 14 godina, SP 2018. bio je razlog za razvod.

40-godišnji Arsen i njegova 37-godišnja žena Ludmila oboje su veliki fanovi nogometa. Zapravo, upoznali su se u baru u Čeljabinsku tijekom utakmice SP-a 2002. godine te ih je zbližila zajednička strast prema sportu. Činjenica da su bili fanovi dvaju najvećih rivala u Moskvi, Spartaka i CSKA, nije ih spriječila da se ožene, no prije dva tjedna jedno rivalstvo okončalo je njihov brak, prenosi Oddity Central.

Arsen je rekao ruskim novinama da su se on i supruga često zadirkivali zbog Messija, odnosno Ronalda, no ovo Svjetsko prvenstvo bilo je kap koja je prelila čašu. Nakon razočaravajuće prve utakmice Argentine protiv Islanda, Ludmila se počela rugati Messijevoj predstavi, a Arsen ju je samo ignorirao.

No tijekom utakmice protiv Nigerije, više se nije mogao suzdržavati. Slavio je Messijev gol dok se njegova žena opet sprdala s njegovim idolom pa je jednostavno puknuo. "To je bila kap koja je prelila čašu", rekao je. "Od početka SP-a Ludmila se stalno rugala meni i mom omiljenom igraču, govoreći mi kako nije mogao zabiti ni penal protiv Islanda. A tijekom meča s Nigerijom bio sam toliko zabrinut za nju. Kad je ponovno počela govoriti ružno o njemu i njegovoj izvedbi, naljutio sam se i zauzvrat rekao nešto o njezinom zgodnom Ronaldu, portugalskoj ekipi, njoj i svim klubovima za kojima je luda. Tada sam uzeo svoje stvari i otišao zauvijek."

Sljedeći dan Arsen je i službeno zatražio razvod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.