Mama koja je 2009. rodila osmorke objavila da su djeca krenula u 8. razred

Foto: Instagram

PRIJE 13 godina svijetom se proširila vijest o rođenju osmorki. Žena iz Južne Kalifornije Nadya Suleman imala je šestero djece, a kada je ponovo zatrudnjela pomoću medicinski potpomognute oplodnje, nije ni sanjala da će roditi osmorke.

Ponosna samohrana majka sada se pohvalila da su njezine osmorke krenule u osmi razred. Njihovu je fotografiju objavila na društvenim mrežama. 

"Prvi dan osmog razreda. Budite ponosni na sebe jer ste ljubazni, puni poštovanja i uslužni prema svim svojim vršnjacima, učiteljima i osoblju. Izniman ste uzor učenicima 6. i 7. razreda. Volim vas", napisala je Nadya. 

Mnogi su joj u komentarima pisali da joj se dive što odgaja toliko djece te da su svi prekrasni, no bilo je i onih koji su se pitali gdje je preostalih šestero djece.

"Njihova starija braća i sestre nisu htjeli da objavim sliku njihovog prvog dana škole. Poštujem njihov izbor, trebali biste i vi", napisala je Nadya. 

Inače, Nadya je odrasla kao jedinica i oduvijek je sanjala da će imati veliku obitelj. Međutim, zbog problema s plodnošću nije mogla začeti prirodnim putem. Uštedjela je novac za medicinski potpomognutu oplodnju i tako rodila šestero djece. No htjela je još jedno. Na ultrazvučnom pregledu je doznala da nosi osmorke. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.