Osječki vatrogasac za Index o drami u pizzeriji u Trogiru: Jedva su nam vratili novac

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Google

NAKON što je s kolegama doživio neugodno iskustvo u jednoj pizzeriji u Trogiru, osječki vatrogasac, koji je želio ostati anoniman, odlučio je za Index progovoriti o svemu što se dogodilo te je objasnio zašto se odlučio pizzeriji napisati negativnu recenziju na internetu.

"Bio sam s dvojicom kolega i željeli smo se malo prošetati gradom, a onda sam ja ogladnio, pa smo sjeli u tu pizzeriju. Ja sam htio naručiti pizzu, da nije uvijek meso i neke plate i da pojedem kao čovjek, a kolege su isto naručili pizzu, koju su podijelili, jer su ranije već pojeli kebab", priča nam vatrogasac.

"Odmah smo morali platiti"

"Naručili smo, dakle, dvije pizze, koje inače na drugim mjestima koštaju po pedesetak kuna, ali ovdje su koštale 72 kune. Odmah nam je bilo čudno to što nas je konobar zamolio da platimo i prije nego smo bili usluženi."

"Konobar nas je zatim pitao što ćemo popiti, a mi smo rekli da radije ne bismo ništa, jer smo imali vode kod sebe, a i na dužnosti smo. Na to smo dobili odgovor da onda možemo samo naručiti pizzu za ponijeti jer se bez pića navodno za stolom ne smije jesti. Nismo htjeli praviti scenu, pa smo pristali i sjeli smo za stol samo da bismo pričekali dok pizza nije gotova."

"Kad je vidio da sjedimo za stolom, konobar nam je rekao da odemo pored šanka i tamo čekamo, jer ne smijemo sjediti za stolom ako nećemo konzumirati ništa u pizzeriji i da zauzimamo mjesto drugim gostima. Mi smo mu rekli da je oko nas još pet slobodnih stolova i pitali smo u čemu je problem, a on je rekao da je takva politika restorana."

"Nastao je problem jer smo platili karticom"

"Tu nam je stvarno pukao film. Ustali smo i rekli da ne želimo ništa i da nam vrate novac, a onda je i tu nastao problem jer smo platili karticom. Konobar je rekao da nam ne može vratiti novac jer nije plaćeno gotovinom, a mi smo rekli da nas to ne zanima i da nismo ništa konzumirali niti bili usluženi."

"Onda je iz kuhinje izašao neki dečko, koji je možda poslovođa, i pitao u čemu je problem. Kad smo mu objasnili o čemu se radi, rekao je da će nam onda on platiti pizze, što smo mi odbili. Neću da mi netko drugi plaća pizze, nije u tome bila poanta. Cijelu scenu gledalo je oko 40-ak ljudi na terasi i vlasnik nam je onda ipak odlučio vratiti novce. Izgledalo je kao da nas se što prije želi riješiti", govori nam vatrogasac.

"Godinama s obitelji ljetujem na Čiovu i nikad ovako nešto nisam doživio. Uvijek ću radije otići na more u svojoj državi i tu ostavljati novce nego putovati po Grčkoj ili Albaniji, ali mislim da se o ovakvim stvarima treba pričati javno i zato sam i napisao recenziju", zaključuje.

Kontaktirali smo pizzeriju za komentar te ćemo ga objaviti čim nam odgovore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.