Ono što se na internetu trenutno događa oko trećeg svjetskog rata neke užasava

Foto: Twitter

I DOK čitav svijet priča o mogućoj iranskoj odmazdi za američki napad u kojemu je ubijen vodeći iranski zapovjednik u Iraku, ekipa na društvenim mrežama u toj je temi pronašla priliku za sprdnju i gomilu memeova.

Treći svjetski rat trenutno je najveća fora na Twitteru, Facebooku, Instagramu, Tik-Toku... I dok se mlađa generacija nemilo sprda, oni nešto stariji i ozbiljniji se pitaju: "Stvarno? Zafrkavate se s ratom?"

"Ja dok budem izbjegavao iranske metke kad me Trump pošalje u treći svjetski rat", "Ja i moja ekipa kad se sretnemo u zatvoru nakon što odbijemo regrutaciju", samo su neki od memeova koji su preplavili internet i prikupili tisuće lajkova.

"Ako vas mogućnost rata i smrti zabavlja, onda bismo se trebali zapitati koliko nam je internet zapravo zatrovao umove", "Ne, djeco, u ratu nema ništa smiješno. Prestanite s ovim sranjima", ljute se drugi.

No, ako utipkate "WWIII" u Twitter, bit će vam veoma jasno da ekipu na društvenim mrežama to nimalo ne brine. "Ono kad se smijem da ne mislim o tome kakve bi zaista posljedice mogle biti", zaključili su neki tviteraši, a čini se da bi se u tome vrlo lako mogao kriti razlog pomame za ratnim sprdnjama.

Jesu li vama smiješne?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.