Ona tvrdi da je najbolje plaćena prostitutka u SAD-u, otkrila i koliko naplaćuje

Foto: Instagram

ALICE LITTLE 27-godišnjakinja je porijeklom iz Irske koja kaže da je najbolje plaćena (legalna) seksualna radnica u SAD-u. Ona tvrdi da godišnje zarađuje više od milijun dolara, a predočila je i izračun te cifre.

"Milijun dolara podijeljeno s 12 mjeseci u godini označava cilj od otprilike 84.000 dolara mjesečno. Ako svakog mjeseca imam klijenta koji mi ostaje preko noći, raspon cijene za to je oko 20.000 dolara, to mi je otprilike dovoljno da zaradim tu cifru godišnje" rekla je Alice u prošlogodišnjem intervjuu za Refinery29.

"Zatim bih trebala imati nekoliko peteročlanih 'stranki' od 10 do 15 tisuća dolara. Ako imam tri takve mjesečno, onda ovih 'običnih' klijenata od 5000 dolara bih trebala imati samo nekoliko", izračunala je i zaključila da se njena računica na to i svede.

"Oni uspješniji u mojoj industriji godišnje zarađuju od 400 do 700 tisuća dolara", objasnila je. "Ja zarađujem skoro duplo i to je nevjerojatno", kaže.

Sebe smatra stručnjakinjom koja ljudima pomaže da prebrode seksualnu anksioznost te da se opuste i pronađu ono što im najviše odgovara u seksu.

Trenutno radi u bordelu Moonlite Bunny Ranch u Nevadi te tjedno odradi od 60 do 80 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.