"Ona je kriva samo zato što ga voli i zbog toga se ponaša kao glupača"

KONTROVERZNA pjevačica koja je posljednjih nekoliko mjeseci provela odmarajući se na sunčanim Karibima, Amy Winehouse, se ovih dana vratila u London i zajedno sa svojim ocem Mitchom posjetila sud gdje je odgovarala zbog napada na obožavateljicu. Vjerojatno pijana i nadrogirana Amy je udarila 30-godišnju plesačicu Sherene Flash nakon što joj je ona prišla i zamolila za fotografiju.

"Amy nažalost želi izgladiti cijelu situaciju"

"Sherene je upitala Amy može li je fotografirati. Amy je prvo bila ok, ali nakon što ju je Sherene upitala može li i njezin prijatelj u kadar, Winehouse je poludjela", rekao je prijatelj plesačice. Neimenovani izvor koji je također bio na ovom događaju je rekao da je Amy bila prilično nervozna jer su je svi vukli i rastezali na sve strane.

Vidno vesela Amy se na sudu pojavila u šarenoj haljini, preplanula od višemjesečnog valjanja i sunčanja po karipskim plažama, a pod ruku ju je držao otac Mitch Winehouse koji se osvrnuo na brakorazvodnu parnicu svoje kćeri i pjevača Blakea Fielder-Civila. "Amy nažalost želi izgladiti cijelu situaciju. Ja mislim da je kriva samo zato što ga voli i zbog toga se ponaša kao glupača. Ne kažem da mu se želi vratiti, ali pokušat će razgovarati s njim kako bi izgladili neke stvari",izjavio je Mitch.

"Mi nismo kreteni i neće on samo tako dobiti našu lovu"

"Naravno da želim da se razvede i najviše od svega želim da se Blake makne iz naših života. On je lažljivac i djeluje negativno na moju Amy. On je čovjek koji je javno priznao da je kriv što se moja kćer počela drogirati i zamalo ju je to stajalo života. Također je udario konobara toliko jako da su mu plastični kirurzi morali sređivati lice. Kakav je to čovjek", rekao je uzrujani otac te mu poručio da oni nisu kreteni i da mu neće samo tako dati traženi iznos od pet milijuna funti.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.