Edo Maajka u dvije riječi opisao što je Hrvatska izgubila smrću Predraga Lucića

Foto: FAH/Facebook

DANAS je nakon teške bolesti preminuo poznati hrvatski novinar, redatelj i književnik, jedan od osnivača Ferala, Predrag Lucić. 

Poznati Hrvati žaljenje zbog smrti hrvatskog novinarskog diva izrazili su na društvenim mrežama, a među njima je i Edo Maajka. "Danas nas je napustio jedan od najvećih i najboljih, Predrag Lucić. Sućut obitelji", napisao je glazbenik.

"Ovo je velik gubitak. Britak, izravan, brutalan, ponekad i otrovan, lucidan, svoj! On stvarno nije bio naš, nego svoj. RIP", napisao je Bruno Šimleša. 

 

"I samo se mislim da ćeš odnekud viknuti kako je sve samo zajeb, još jedna tvoja genijalna satira, kako će se samo odnekud začuti onaj tvoj smijeh kojim si nas godinama spašavao od svega najgoreg u sunovratu ovog društva. Ali nije zajeb. Nema bolnije istine od one da takva borba u ovom jadu, u konačnici uzima samo borce, a govna ostaju, umrežena, nakežena likovanjem i tako dobro raspoređena. Hvala ti što si do zadnjeg momenta ostao borbi vjeran. U borbu založio čitavog sebe. Adio dječače. Svima koji su ga voljeli i poznavali iskrena i najdublja sućut", oprostila se i najpopularnija hercegovačka književnica Martina Mlinarević Sopta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.