Oglasila se supruga glumca optuženog za kanibalizam: Podržavam bilo koju žrtvu

Foto: Instagram

GLUMAC Armie Hammer suočio se prošlog mjeseca s bizarnim optužbama za zlostavljanje partnerica povezano s kanibalizmom, a sada se prvi put o svemu oglasila i njegova supruga Elizabeth Chambers s kojom ima dvoje djece.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s Kajmanskih otoka, na koje je nakon skandala otputovao i Armie. 

"Tjednima pokušavam posložiti sve što se dogodilo. Šokirana sam, slomljena srca i shrvana. Unatoč slomljenom srcu, slušam i nastavit ću slušati i educirati se o tim osjetljivim stvarima. Nisam shvaćala koliko ne znam. Podržavam bilo koju žrtvu napada ili zlostavljanja i molim svakoga tko je iskusio ovu bol da potraži pomoć, koju ona ili on trebaju za izlječenje", napisala je Elizabeth te dodala kako neće više komentirati ovu situaciju. 

"Neću se dalje oglašavati o ovom pitanju. Moj jedini fokus i pažnja i dalje će biti na našoj djeci, na mom radu i na liječenju tijekom ovog nevjerojatno teškog vremena. Hvala vam za svu ljubav i podršku te unaprijed zahvaljujemo na vašoj neprestanoj dobroti, poštovanju i pažnji prema našoj djeci i meni dok pronalazimo načine da idemo naprijed", zaključila je Elizabeth. 

Podsjećamo, početkom ove godine Hammera je više žena optužilo za seksualno i emocionalno zlostavljanje. Njegova bivša djevojka Courtney Vucekovich je opisala njihovu vezu kao vrlo toksičnu te tvrdi kako joj je glumac često govorio da je želi izroštiljati i pojesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.