"Odvratno, zbilja si grozna i plitka osoba": Fotka Emily Ratajkowski izazvala bujicu uvreda

Foto: Instagram

EMILY RATAJKOWSKI svoje fanove najčešće oduševljava golišavim fotkama, a posljednjom je uspjela razbjesniti velik broj svojih pratitelja

Manekenka, koja je u međuvremenu postala glumica, pohvalila se na Instagramu da je postala novo zaštitno lice Kerastasea, koji se bavi proizvodima za kosu. U snimci koju je objavila igra se kosom, koja je sređena do savršenstva.

"Kosa je fundamentalni dio ljepote, ženstvenosti i identiteta. Jako sam uzbuđena što mogu objaviti da sam novo lice Kerastasea. Dobro došli, dani s lijepom kosom", napisala je.

"Fundamentalni dio ljepote, ženstvenosti i identiteta", riječi su koje su razbjesnile mnoge.

"Ne mogu vjerovati da si to napisala. Odvratno", "Kakav užasan pogled na stvari, zbilja si grozna i plitka osoba ako to misliš" i "Kako nepromišljeno, grozno je što će djevojke koje možda nemaju kosu zbog ovog posta misliti da su manje vrijedne", samo su neki od komentara.

U međuvremenu je Emily obrisala sporni dio statusa i ostavila samo onaj da je zahvalna na tome što je novo lice Kerastasea.

Prije dva dana i H&M je brisao objave na svojoj stranici, nakon što je kupce razljutila fotografija crnog dječaka u majici s natpisom "Najcool majmun u džungli". Više o tome pročitajte OVDJE

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.