Odabrana prva duelistica i otkrivena farmerica koja sere oko farme

"MISLIŠ li da si jedina žena na Farmi i da te svaki muškarac želi? Nemoj se ubacivati gdje ti nije mjesto", glasilo je pitanje koje je Dražen Kocijan Kocka kao i svakog tjedna postavio nekom od farmera. Ovo pitanje se odnosilo na Ivanu Paris koja je otvoreno pred kamerama priznala Petri da je između nje i Dine Bubičića bilo seksa te mu se čak nekoliko puta otvoreno nudila riječima "Dino ja bih znaš što" ili "Meni se radi ono".

"Pogledaj Severinin forum pa ćeš vidjeti da gade sve!"

Osim što su to primijetili i gledatelji bivša farmerica Marija Štrajh je nakon izlaska iz showa u intervjuu za Index rekla kako se Ivana upucava svim muškarcima na farmi, ali da joj je simpa jer je ona samo "jedna temperamentna žena kojoj neprestano fali kurac". "Mislim da su sve žene ovdje podjednake", zaključila je Ivana na postavljeno pitanje.

Kasnije je u razgovoru sa Simonom i Petrom rekla kako će promijeniti svoj odnos s Dinom jer ne žele da je ljudi kao gledaju kao zavodnicu. Simona joj je savjetovala da joj je to glupa odluka i da je najbolje da bude ono što je dok joj je Gianna preporučila da pročita sve forume kada izađe iz Farme. "Oko čega se ti nerviraš? Kad izađeš van, upali kompjuter pa odi molim te na forum. Pogledaj Severinin forum pa ćeš vidjeti da gade sve!".

Gianna asistirala Ivani pri olakšavanju oko kuće


"Izbor je završen, ništa nije po mome i s ničim se ne slažem, ali tako je ispalo. Znači Sonja, ti si prvi duelist. Od srca ti čestitam", rekao je Vajta nakon što su farmeri kao prvu duelisticu izabrali Sonju. Iako nasmijana i prepuna šala, Sonji se na licu vidio grč, ali i razočarenje koje je kao i uvijek prešutjela. Na sastanku je također otkriveno novo pravilo koje stupa na snagu sljedeći tjedan, a to je da gazda može birati dvije sluškinje ili dvojicu sluga, ne moraju biti različitog spola kao dosad.

Osim što su izabrali duelisticu, otkrila se i misteriozna farmera koji obavlja nuždu oko kuće. Kamere su ovaj put snimile Ivanu Paris kojoj je pomagačica u tom djelu bila Gianna. Ona joj je dodala papir da se obriše i zatim su obje nestale, svaka u svojem smjeru.

A.M.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.