18+ poruke koje je navodno slao poznati glumac šokirale mnoge: "Mučno mi je od ovog"

Foto: Instagram

IME glumca Armieja Hammera ne prestaje se spominjati na društvenim mrežama nakon što su se na Twitteru pojavile uznemirujuće 18+ poruke za koje neki tvrde da ih je on napisao.

Anonimna žena optužila je 34-godišnjeg glumca da joj je na Instagramu slao poruke u kojima se, između ostalog, spominje i kanibalizam. Screenshotovi poruka za koje još uvijek nije potvrđeno da ih je slao Hammer najprije su se pojavili na jednom Instagram profilu, a zatim se proširile i Twitterom.

Poruke navodno datiraju iz razdoblja između 2016. godine i veljače 2020. godine te uključuju razgovore o BDSM-u, uz brojne seksualne reference na kanibalističke činove i vađenje krvi. U jednoj poruci glumac navodno ženi piše: "Ja sam 100% kanibal. Želim te pojesti."

"Je*bote, to je zastrašujuće priznati, nikad dosad to nisam priznao", nastavlja se poruka. "Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo", stoji u još jednoj od poruka.

Hammer još nije komentirao poruke unatoč brojnim upitima stranih medija. 

Međutim, u pokušaju da dokaže autentičnost poruka, anonimna žena koja ih je pustila u javnost podijelila je i fotografiju za koju tvrdi da ju je dobila u periodu svog navodnog dopisivanja s Hammerom, a na kojoj se vidi tetovaža na muškom prstenjaku.

Podijeljena slika prikazuje mušku ruku uz skripte na stolu, a navodno je poslana s Hammerovog Instagram računa.

Vogue piše da glumac ima sličnu tetovažu na prstu nakon što je na taj dio tijela dao tetovirati inicijale svoje sada već bivše supruge Elizabeth Chambers.

Hashtag s pogrešno napisanim imenom Armieja Hammera trenutno je jako čest na Twitteru, a komentara na ove tvrdnje ne nedostaje.

"On mora u zatvor ako je ovo istina", "OMG, je li ovo stvarno?", "Grozno mi je da sam uopće pogledala ovo", "Mučno mi je i ne mogu spavati od ovoga", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.