Objavljen trailer za drugu sezonu Netflixove serije koju mnogi smatraju najgorom

Screenshot: YouTube

DRUGA sezona serije Emily in Paris s emitiranjem kreće 22. prosinca na streaming platformi Netflix, a jučer je objavljen prvi trailer koji je dosad pregledan više od 360.000 puta. Nova sezona prati marketinšku stručnjakinju Emily Cooper, koju glumi Lily Collins, na novim, slikovitim mjestima na jugu Francuske.

Prva sezona završila nakon što je Gabriel prekinuo s djevojkom Camille i odlučio se preseliti iz Pariza kako bi pokrenuo vlastiti restoran. No u traileru se vidi kako Gabriel ipak ostaje u Parizu, a Emily prepričava kako je s njim imala "najnevjerojatniji seks ikada u životu". 

Međutim, Emily u svom životu ima novog muškarca, šarmantnog Alfieja, kojeg glumi Lucien Laviscount, poznat po ulogama u Coronation Street, Waterloo Road i Scream Queens.

Trailer prikazuje i kako šefica govori Emily: "Dok si ovdje, zaljubi se. Pogriješi. Ako ćeš raditi u Parizu još jednu godinu, za ime Boga, učini to kako treba".  

U seriji, uz Lily Collins, glume i Ashley Park, Camille Razat, Lucas Bravo... Prva sezona ove serije emitirala se prošle godine na Netflixu i odmah je doživjela veliku popularnost, ali mnogi je prozvali najgorom serijom na toj streaming platformi ikad.

Ranije je direktorica časopisa Oprah Arianna Davis zaključila: "Emily u Parizu je toliko loša da je dobra... Upravo ona vrsta zastarjelog nerealnog bijega koji nam treba upravo sada", napisala je.

Ni gledatelji nisu bili oduševljeni.

"Emily u Parizu je tako bolno i neugodno gledati. Doslovno ništa nije realno, od toga kako njezin posao funkcionira, do toga da je glavni lik toliko iritantan da ju je nemoguće gledati", "Emily u Parizu nema nikakvog smisla, puna je klišeja i daje lošu viziju Pariza i Parižana", "Emily je Amerikanka koja je glasna i pretjerano ljubazna, dok su Francuzi etiketirani kao zlobni i smatraju ih lijenima", "Mogu s ponosom izvijestiti da je Emily u Parizu najgora Netflixova originalna serija", bili su samo neki od komentara na Twitteru nakon što se emitirala prva sezona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.