Nova godina - nova kosa: VatanMed vam nudi praznični promo kod popust od 150 Eura

Foto: Press

Dolazimo do kraja još jedne godine ispunjene ljubavlju, podrškom i novim počecima. Želimo se osvrnuti na proteklu godinu s posebnim ponosom jer smo imali čast napraviti stotine uspješnih transplantacija kose za naše klijente iz cijele Europe. Vaše povjerenje i zadovoljstvo su nam najveća nagrada.

Sarajevo je klinika VatanMed učinila pravim regionalnim centrom za transplantaciju kose, a savršeni rezultati i fantastične recenzije klijenata učinile su da VatanMed bude prepoznat kao dominantan brend na području Balkana za transplantaciju kose.

Tokom praznika odlučili smo svoje klijente nagraditi promotivnom cijenom zahvata. Popunite formu ispod i ostvarite popust od 150 eura uz jedinstveni kod koji ćemo vam dostaviti na email.

Index promocija d.o.o. nema pristup podacima o kontaktima niti o podacima iz bilo koje forme putem koje se možete izravno obraditi pravnoj osobi čiji promo članak objavljujemo. Pravne osobe na čijem web mjestu ispunjavate forme samostalni su voditelji obrade podataka. Više o samostalnom voditelju obrada podataka i vašim pravima pročitajte u njihovim politikama zaštite osobnih podataka.

Kraj godine je vrijeme kada donosimo neke važne odluke u životu. Ukoliko je nedostatak kose problem koji vas muči vaša novogodišnja odluka može biti upravo nova kosa na vašoj glavi. Takve odluke u godini iza nas donijeli su brojni muškarci iz regije.

Mnogi su odlučili i svoja iskustva podijeliti sa javnošću a njihove priče možete pronaći na Instagram i Facebook profilu klinike. 

VatanMed u Sarajevu ne samo da podiže standarde u području estetske kirurgije kose, već i pruža nadu i povjerenje onima koji traže trajna i kvalitetna rješenja za problem gubitka kose. Svojim visokim standardima, stručnim timom i primjenom najnovijih tehnologija, VatanMed se etablirao kao sinonim za vrhunsku kvalitetu u području transplantacije kose na Balkanu.

VatanMed i dalje drži visoke standarde po pitanju recenzija korisnika i njihova iskustva također su jako detaljno opisana u recenzijama koje ostavljaju na platformi Google. Ocjena 4,8 velika je preporuka, ali i odgovornost koju rado i profesionalno prihvaća VatanMed tim. 

O metodama transplantacije kose 

Metoda FUE, koju koristi VatanMed, predstavlja najmoderniju tehniku prikupljanja folikula kose bez potrebe za rezovima. Ovaj pristup minimizira ožiljke, ubrzava proces oporavka i pruža prirodniji izgled rezultata. Svaki folikul kose pažljivo se izdvaja i transplantira na željena područja glave, uz preciznost koja jamči optimalan rast i gustoću kose.

DHI, s druge strane, predstavlja napredniju verziju FUE metode. Ovaj postupak omogućava direktnu implantaciju folikula kose na ciljana mjesta uz pomoć posebne olovke, eliminirajući potrebu za rezanjem i otvaranjem kanala. Ova tehnika omogućava brži oporavak, minimalne tragove intervencije i izuzetno prirodne rezultate. Transplantaciju kose ovom metodom obavio je i suprug Hane Hadžiavdagić, Tarik Tabaković. 

VatanMed je za stotinama zadovoljnih pacijenata izgradio izuzetno prepoznatljiv brend pa je odabir klinike za transplataciju kose prilično olakšan, nemate potrebu za duga putovanja, Sarajevo je uvijek zanimljivo za posjetiti, brzo ćete se vratiti obavezama, a i cijena samog zahvata u odnosu na kvalitetu usluge vrlo je prihvatljiva. 

Zato, donesite svoju novogodišnju odlulku, popunite formu koju vidite u tekstu i ostvarite popust! Za sve informacije uvijek su vam dostupni uposlenici VatanMed-a putem Vibera ili WhatsApp-a. Brojevi telefona: +387 62 601 444, +387 61 177 333 ili +387 61 250 020. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.